Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem meri megkérni a kezemet?
Figyelt kérdés
Párommal lassan 6 éve vagyunk együtt,egyszer már megkérte a kezemet kb fél év után,aztán úgy 4év után különmentünk,majd kibékültünk,de én beadtam a zaciba a gyűrűt,nem szerettem volna megtartani,hisz emlékezni sem akartam rá akkor.Amikor kibékültünk ezt elmeséltem neki,hisz észre is vette volna.
Most is szóban forog a dolog,ismént,de már nem gördül,szóvá tettem,mire nekem rontott h költöztünk így új helyet kell keresnie valami összejövetelre,megírta már a beszédet amit szeretett volna mondani,tervezi,csak nem egyszerű,nincs pénz most rá stb...
(sok dolga van tényleg,sokat dolgozik,alig van itthon,de van egy rossz megérzésem)
Akarja még vagy anno vérig sértettem a dologgal,húzza halassza?
2012. dec. 19. 16:12
11/11 anonim válasza:
Tök vicces, hogy most te vagy a paraszt, mert miután szétmentetek zaciba adtad a gyűrűt az összes többi kérdésben meg az megy, hogy ha szétmentek vissza ne add a gyűrűt, add be a zaciba inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!