Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak, hogy megkérje a kezem?
ki kell írnom magamból.
párom és én 5 éve élünk együtt. tegnap volt az évfordulónk ami felejthettlen lesz számomra, ne de nem pozitív irányban :(
hetek óta a házasság volt a téma, ha romantikus film ment azon mosolygott hogy mennyire beleélem magam, milyen aranyos vagyok ilyenkor, ismerôsünk kisbabáját ringattam mikor megkérdezte nekunk mikor várható, párom rávágta hamarosan, elvitte a kocsit szerelôhöz irreális összeg volt a javítása, majd közôlte kiköltekezett most nagyon....én pedig mint a meseben azt hittem meg lesz a lanykeres. de nem es mikor latta rajtam h bant valami elbogtem magam. nem tudom mire vár miért nem, de most ugy erzem egy vilag dolt bennem ossze nagyon csalodott vagyok, olyan kerdesek kavarognak bennem, hogy talanne is szeret igazán, talán nem erzi ugy hogy en vagyok neki a legfontosabb :(
mennyi ido utan kertetek meg a parotok kezet?
Elmondta,hogy elment a pénz autóra nem? Csak a nők hiszik azt, hogy az eljegyzés ingyen van.
"3 volt: mindegyik 2 max. 3 hónapon belül volt."
Elégé szégyellném, ha már 3 férfi megkérte volna a kezem , házasság mégsem lett belőle, mert az azt jelenti csak bohóckodás volt az eljegyzés.
nem értem hogy miért kell ennyire görcsölni ezen. nem bízol benne? nem hiszed el hogy gyűrű nélkül is szeret? nem elég bizonyíték hogy együtt éltek, szereti a gyerekedet, boldogok vagytok? sokan összetennék a kezüket ha ez lenne a legnagyobb problémájuk.
tanulj meg viszonyítani, és értékelni azt amid van.
"van egy lányom aki 1 eves kora ota nevel."
Kicsit nehéz a felfogásom, kérdező, de ezt hogy kell érteni? Te biztos tudod...
en ugy gondolom,h a kerdezo nem az eljegyzesen van kiakadva,hanem azon h mivel minden idobe telik,es kell ido sz eskuvoszervezeshes es a gyerekhez ideje lenne elkezdeni most ezt
..ennyi ev utan akkor johetne egy eljegyzes aztan eskuvo gyerek...en jovore babat szeretnek es nalunk nem biztos h az eskuvo lesz elobb,ezt megbeszeltem vele,de o is elvileg eskuvo parti is,ugyh iden varok eljegyzest es nem is magam miatt...en ezeket megbeszeltem vele,marmint h jovore el babaznek...tok megertette...figyu ha szeretitek egymast beszeld meg vele szepen.mond el tr hogy tervezed es azt is h most rosszul esett...kerdezz ra o mit gondol errol?tok normalus idonkent elmondani amit szrrrtnenk;))))
Minden rendben ezt leszámítva a kapcsolatotokban, jól működik, boldognak érzed magad, látod őt? Persze nem a kisebb súrlódásokra, eltérő véleményekre, nézetekre gondolok, hanem arra, hogy van-e valami olyan, ami valóban más irányba vihet Titeket, és tudsz róla? Mert ha nem, jól megvagytok, nem kell azt képzelni, és kategórikusan kijelenteni, hogy "ha nem veszel el, vége, nem szeretsz".
Ettől még lehettek jó páros, 5 év együtt biztosan sok olyan jó dolgot is hozott, ami többet ér annál, mint hogy egy ilyen miatt dacból szakíts - főleg mert ha hozzámennél nagyon szereted gondolom. Sok férfi, és nő is a sok környezetünkben látható rossz példa miatt tart a házasságtól, szerintem ez ha annak, aki álmaiban egy csodás lagziról álmodik biztos nehéz elfogadni, de most komolyan,emiatt otthagyni azt, akivel egyébként összekötnéd az életed, akinek gyereket szülnél otthagyni érdemes? Nem.
Persze tök őszintén meg kell ezt beszélni, hogy ilyesmi van-e a háttérben, és hogy egyébként stabilak-e az érzései irántad. Mert ha igen, lásd be, egy álomesküvő megéri, hogy a társad otthagyd, mert nem akarja? Nehéz, persze.. De ha ő az "igazi Neked", szerintem ezt nem ráhagyni, vagy felrúgni az egészet kell, hanem rendbe tenni magatokban.
Még valami:Ne haragudj, nem bántásból, de ha az amúgy is vonakodó párodra "A vagy B" felvetéssel reagálsz, mennyire lesz jó szájízű a lánykérés?
"a különbség csak egy darab papír, nem több!"
Neked lehet. De sok embernek nem mindegy hogy egy szerető szerepet tölt be..élettárs, vagy házastárs....És elég ostoba dolog azt mondani hogy a házasság csak papír, mert nem csak az.
Én nem mentem volna bele hogy valakinek csak az xedik élettársa legyek...főleg nem ennyi ideig.
Sose fogtam fel hogy miért kell ennyit várni egy nőnek. Aztán meg 5 -6-x év után panaszkodik hogy még mindig nincs megkérve a keze, nincs feleségül véve, és elszálltak a fiatal, legszebb évei....
Én úgy voltam vele, ha egy pasi komolyan gondolja, akkor 1 év alatt el tudja dönteni, hogy akar e velem közös jövőt vagy sem. Ha pedig nem akar , akkor ne pocsékolja az időmet, mert én házasságban szeretnék élni. Szóval én már rég szakítottam volna.
A férjem 1 hónap együtt járás után kért meg, teljesen magától. 24 éves voltam, ő 21. Másfél évvel később házasodtunk.
Nem látom értelmét annak, hogy valaki aki házasságban képzeli el a jövőjét, a fiatalságát pazarolja olyannak aki láthatóan nem akarja elvenni.
Tisztázni kell olyan dolgokat hogy te házasságban akarsz élni, és ha ő esetleg nem, akkor te ezt el tudod e fogadni. (a kérdésedből úgy tűnik hogy nem) Akkor meg minek élsz vele 5 éve úgy , hogy meg se kért...és semmi konkrét bizonyítékát nem adta arra hogy valaha is elvenne...
Nekem az ilyesmiről az a véleményem, hogy csak egy kiskaput akar hagyni, hogy könnyebben leléphessen, ha majd megtalálja az igazi szerelmét. Addig pedig ott vagy neki te, aki ingyen cseléd, és még ingyen szexet is kap tőled...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!