Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak, hogy megkérje a kezem?
Figyelt kérdés
ki kell írnom magamból.
párom és én 5 éve élünk együtt. tegnap volt az évfordulónk ami felejthettlen lesz számomra, ne de nem pozitív irányban :(
hetek óta a házasság volt a téma, ha romantikus film ment azon mosolygott hogy mennyire beleélem magam, milyen aranyos vagyok ilyenkor, ismerôsünk kisbabáját ringattam mikor megkérdezte nekunk mikor várható, párom rávágta hamarosan, elvitte a kocsit szerelôhöz irreális összeg volt a javítása, majd közôlte kiköltekezett most nagyon....én pedig mint a meseben azt hittem meg lesz a lanykeres. de nem es mikor latta rajtam h bant valami elbogtem magam. nem tudom mire vár miért nem, de most ugy erzem egy vilag dolt bennem ossze nagyon csalodott vagyok, olyan kerdesek kavarognak bennem, hogy talanne is szeret igazán, talán nem erzi ugy hogy en vagyok neki a legfontosabb :(
Kérd meg te a kezét ( két perc alatt adtam választ :D )
2014. jan. 18. 14:32
2/33 anonim válasza:
Öt év sok idő az együttélésre. Állj a sarkadra és bírd rá, hogy döntsön. 'Á', vagy "B" . Ha neked nem felel meg a válasz, hagyd ott. Azonnal!
2014. jan. 18. 14:39
3/33 anonim válasza:
Szerintem ülj le vele, és beszéljétek meg ezt a dolgot. Kész.
4/33 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mert nem mindegy, hogy 23 vagy 28. Az előbbi esetben azt mondanám, beszélgessetek el, de még 2-4 év múlva is ráértek a házassággal, az utóbbi esetben pedig azt, hogy kérdezz rá, egyáltalán akar-e házasodni.
5/33 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem te is tudod,hogy ez azért van mert egy másik emberre vár. Tapasztalat.
2014. jan. 18. 14:42
6/33 anonim válasza:
Jaj istenem! Nem értelek téged, meg még jó néhány embert sem, miért kell ezen annyira kiakadni: a kapcsolatotok lényegében ugyanaz marad, a különbség csak egy darab papír, nem több!
2014. jan. 18. 14:44
7/33 anonim válasza:
Úristen...
2014. jan. 18. 14:45
8/33 anonim válasza:
3 volt: mindegyik 2 max. 3 hónapon belül volt.
Szerintem gondold végig mit szeretnél és lépj, mert nem úgy tűnik az irásod alapján, hogy együtt fogtok maradni.
2014. jan. 18. 14:48
9/33 anonim válasza:
Szerintem várj csak amíg nem kéri meg a kezed. Én barátnom ilyet csinálna, én nem is tudom mit csinálnék vele. Ennyire türelmetlennek lenni. Tudom, 5 év hosszú ido, de amikor anyum és apum elváltak, és anyukámnak lett új barátja o sosem sírt mert nem kérték meg a kezét, pedig lassan 8 éve együtt vannak. Ne vedd támadásnak a válaszom, csak egy véleménynek. Legyél türelmes, mindennek eljon egyszer az ideje!
2014. jan. 18. 14:49
10/33 anonim válasza:
beszéljétek meg, vagy ne légy türelmetlen, esetleg fejezd ki az érzéseid szóban, de ne legyél rámenős, és követelőző, mert ahhoz semmi jogod, és lehet hogy a kedvét is elveszed, lehet hogy csak anyagilag stabil akar lenni, akkor beszéljétek meg, hogy az mennyire fontos, stb. attól hogy szeretitek egymást, mindenkinek megvan a saját döntési joga, szokásai, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!