Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek hol és hogyan kérte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hol és hogyan kérte meg a kezeteket a párotok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 08:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Párizsban tavaly December elején. Júniusban volt az esküvőnk és júliusban megszülettek az ikreink. :D
2013. nov. 22. 23:12
 22/22 anonim ***** válasza:

A párom súlyos foci sérülés miatt kórházban feküdt, mentem be hozzá mert műtötték a térdét, be mentem leültem mellé megfogtam a kezét és el kezdte mondani, hogy letérdelnék eléd ne nem bírok és nem is tudnék. Elkezdett a párnája alatt turkálni és elővette a gyűrűt és feltette a nagy kérdést, persze megszólalni is alig tudtam, elkezdtem sírni és csak bólogattam, ő is elkezdett sírni. És ahogy ott sírunk belépett az edzője hirtelen megállt az ajtóba és csak annyit kérdezett, hogy ugye focis esküvő lesz :D

Jövő nyárra tervezzük a focis esküvőt :)

2013. nov. 24. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!