Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Berily99993343 kérdése:

Lányok! Mit tennétek, ha tudnátok hogy a párotok meg fogja kérni a kezeteket, és azt is, hogy melyik nap?

Figyelt kérdés

Apró elszólásaiból jöttem rá, meg az egyik barátja elszólásából.

Én meglepetést szerettem volna, hogy váratlanul érjen, de így, hogy tudom, hogy megkér, nem tudom mit reagáljak. Nem akarom elmondani neki, hogy tudok róla...

Attól félek, hogy nagyon látszani fog, hogy számítottam rá, vagy ilyesmi és ezzel rosszat teszek,elrontom a pillanatot.

Nem tudok jól hazudni, tehát az arcom elárulja majd, hogy nem lepődtem meg eléggé, megjátszani meg nem akarom.

Igazság szerint szeretném, ha aznap kérne meg, amikor számítok rá, meg nem is!

Lassan itt az ideje, és egyre inkább izgulok!

22/ L

2013. jan. 27. 16:16
1 2
 1/17 anonim válasza:
69%
Egyszerű,tény úgy,mintha nem tudnál semmiről és majd a jeles pillanatban lepődj meg :)
2013. jan. 27. 16:19
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
csinálj aznapra valami halaszthatatlan programot, hogy ne legyen rá alkalma, után már meglepi lesz neked is, hogy mikorra teszi a jeles napot.
2013. jan. 27. 16:20
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Én is tudtam. De hidd el, az akkora pillanat lesz, hogy nem kell megjátszanod a meglepettségedet. :)
2013. jan. 27. 16:22
 4/17 anonim ***** válasza:
50%

Pont ez jutott eszembe nekem is!

Mondd mondjuk azt, hogy az egyik barátnődhöz kell átmenj, mert segítened kell valamiben (mit tudom én, szakítottak vele, megsértette az anyósa és rossz a kedve vagy valami) és így halasszátok el a programot :) aztán majd neked is meglepi lesz, hogy mikor és hol kéri meg a kezed :)

2013. jan. 27. 17:13
 5/17 anonim ***** válasza:
74%

Lehet rászervezett, el ne rontsd azzal, hogy kitalálsz aznapra valami mást!!!!

Mi már az esküvőnket szervezzük 4 hónapja, de tegnap kérte meg a párom a kezemet a nemrég elkészült karikagyűrűnkkel.

Tudtam én is, mert 1.5 éve együtt élünk és ismerem, mint a tenyerem. :) Tudtam miért megyünk az étterembe, ahol először randiztunk. Be kellett csuknom a szemem, bevezetett egy mécsesekből kirakott szív közepére, letérdelt, és egy szál rózsával megkérte a kezem és az ujjamra húzta a gyűrűt. Csak azért írtam le, mert ez akkora feeling, akkora pillanat volt, hogy hiába tudtam teljesen elaléltam. :) És amúgy sem az eljegyzés számít...sem az esküvő...hanem a házasság. :)

24N

2013. jan. 27. 20:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A hogyan?-t még nem tudod!Nem kell megjátszanod magad.Karácsonykor is tudjuk,hogy ajándékot fogunk kapni,ennek ellenére az mindig egy szép pillanat,mikor átadják és kibontja az ember.Az eljegyzés is ilyen,csak ezerszer jobb érzés,mivel ilyen egyszer van egy életben.A hangulat magával fog ragadni és más elképzelni és más átélni.Ne parázd túl,ez felejthetetlen lesz így is!
2013. jan. 27. 20:23
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell túljátszani a dolgot. Épp elég ideges leszel már addigra ! :) Egy elrontott meglepetés életszerűbb, romantikusabb, mint egy sokkoló :) szerintem aranyos és romantikus a hiba is :) Sok boldogságot!
2013. jan. 27. 21:51
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Bepisilnék az örömtől.
2013. jan. 27. 22:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Párom se tudta titokban tartani,pedig próbálta nagyon,de ismerem mint a tenyerem.

Mit tettem? Nem szerveztem rá semmit,csinin öltöztem fel,(de nem direktbe kirivóan),és ennyi.

Többi magától jött,megjátszás nélkül se jött rá,hogy tudtam.

2013. jan. 28. 09:04
 10/17 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Az 1es 2es csak rafináltság és egy kapcsolat nem erről kéne szóljon. Az 1es az megjátszás. A 2es meg mindkét fél becsapása, mert neki se lenne ettől meglepetés. Nehogy már a nő "írjon forgatókönyvet" erről. :) és azt is magának?? :)

Úgy is örülni fogsz neki.

2013. jan. 28. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!