Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Nektek hogy kérte meg a párotok/férjetek a
kezeteket?
kettesben otthon,párom csinált vacsit,és utána hirtelen letérdelt :) másnap anyukámhoz elmentz virággal és megkért. anyukájáékhoz már együtt mentünk. én nem örültem volna ha többen is vagyunk mikor megkér,mert olyan személyes :)
2012. aug. 31. 14:04
Egy nyaralás alkalmával a tengerparton sétálltunk. Kicsit fura volt, hogy hirtelen elkezdett romantikázni és teljesen összefüggéstelen mondatokban beszélt. Elfordultam, mire visszafordultám már féltérden áll a gyűrűvel a kezében. :-) Annyira meglepődtem, hogy vagy fél percig meg sem tudtam szólalni (utólag elmondta, élete leghosszabb fél perce volt...), aztán persze a nyakába ugrottam. A távolból pedig megtapsoltak az emberek. :-)
2012. aug. 31. 14:13
aputol már joval előtte elkérte a kezem...amit megtudtam:D:D:D persze tudtam, hogy a nyáron megkéri a kezem, mert már javában terveztük az esküvöt...aztán elmentünk mamájához a balatonra pár napra...sétáltunk a parton, egy padon ültünk és megkérte a kezem:):):) igazábol nem volt meglepetés, számítottam rá!:)
24L
2012. aug. 31. 14:30
Idén Valentin napkor kérte meg a kezem, kettesben voltunk. Hazajött a munkából, volt nála egy csokor vörös rózsa, akkor még nem sejtettem semmit, gondoltam, Valentin nap alkalmából hozta. Aztán összecsukta a tenyerét és azt mondta, szeretne adni valamit, amit szivből ad. Gondoltam, biztos elkezd viccelődni, hogy kisbéka lapul a keze közt, ahogy szokta. Aztán kinyitotta és egy szép köves gyűrűt láttam meg, akkor megkérdezte, leszek-e a felesége. Kb. 5 percig csak bőgtem, aztán tudtam kimondani az "igen"-t. :) Még aznap este felhívtam a szüleimet és elmeséltem, ő pedig az ő szüleit. MÁr egy ideje együtt élünk, úgyhogy nem volt szülőktől való megkérés. Július 6.án volt az esküvőnk. :)
2012. aug. 31. 15:28
Pár hete külföldön voltunk, egy nagy óriáskeréken kérte meg a kezem. Rettegtem, hogy elejti a gyűrűt...
Az ő szülei tudták előre, az enyémeknek meg akkor mondtuk el, amikor hazaértünk.
A karikagyűrűket ez után vesszük közösen.
2012. aug. 31. 21:30
6/6 anonim válasza:
Engem is elkért már a szüleimtől.
Este Párizsban az Eifel Torony tetején kérte meg a kezem. Belenéztem a távcsőbe és mire megfordultam ott térdelt. Természetesen nagyon boldogan igent mondtam. :) Mi is kaptunk tapsot.
Másnap reggel hívtam fel az anyukáját,hogy mi történt,akit én is nagyon szeretek és nagyon jó a kapcsolatom vele,mert egy tündér. :) De mit megtudtam ő is tudott róla,mert együtt választottak gyűrűt.
2012. szept. 1. 04:28
Kapcsolódó kérdések: