Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek h kérék meg a kezeteket a férjetek, vőlegényetek?
A párom meglepett és hosszú hétvégével az egyik Balaton közeli kastélyszállóban.
Elmondása szerint az egyik tihanyi étterem különleges asztalát foglalta le a célra, ahol nagyon szépen látni a naplementét. A kezemet a vacsi alatt akarta megkérni ( a gyűrű rejtve lett volna és én találtam volna meg, de a részleteket nem mesélte el ). Azonban mivel jól ismer, tudta, hogy nagyon izgulós vagyok, és ha sokan figyelnek rám könnyen zavarba jövök. A lánykéréssel nem várta meg a vacsit, hanem megkért még a kastélyban, a vacsi előtt. :)
El kell mondjam, nagyon jól tette, ugyanis szerintem az étteremben helyben elájultam volna az izgatottságtól..
Utolsónak!
Hány éves vagy? (csak kíváncsi vagyok)
Mondta, h. elvisz kocsival a kedvenc helyére, itt Pesten.
Sötét volt, elvitt, de én nem akartam kiszállni, mert nagyon hideg tél volt. És akkor így a kocsiban kérdezte meg. És én mondtam, hogy: igen. Ő pedig az ülésről felugrott örömében, és ordított egyet, hogy: hallelujaaaaaaaa! Amúgy nem szokott ilyet soha, sem ordítani, sem ezt... Abból tudtam, hogy mennyire szeret.
:-)))))))))))))))))
tegnapelőtt 21:37 vagyok
27 és fél voltam, mikor megismerkedtünk, 28, mikor az esküvő volt, most pedig 30 és fél éves vagyok.
Mi 8 honapja voltunk egyutt es egy falunapon zuhogo esoben( azert megtartottak a bulit a falunapon es tancoltak az utcabalon, az eso ellenere is) a templom kertjeben fel terdre ereszkedve tette fel a kerdest skezeben tartva a kerogyurut,2 evtre a megismerkedesunkre most agusztusban lesz az eskuvonk.
28 evesek vagyunk mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!