Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek h kérék meg a kezeteket a férjetek, vőlegényetek?
Szia nekem a szülinapommal együtt akarta kérni, de halál eset miatt elmaradt az ünneplés .Nem mert elöjönni az ötlettel mivel nem mert ekkor ezzel elörukkolni, este én kérdeztem meg, hogy lessz-e a völegényem!!
Nagyon BOLDOG volt mert a házasságot Ő szerette volna nem én!
Nekem nem volt olyan romantikus a leánykérés,inkább gyakorlatiasabb.négy hónapi ismerkedés után,összeköltöztünk,majd kb 1év mulva egy családi esemény közben oda fordult és meg kérdezte-össze házasodunk?
Ennek már 17 éve és van egy 15 éves fiunk.
mi már rég viccelödtünk az ilyen tekerős játékkal (bedobsz egy 20-50-100ft-ost és kiad valami apróságot) h ha elsőre gyűrű lesz hozzámegyek de ez csak vicc volt meg ha nem akkor nem is illünk egymáshoz!
egyszer egy cukrázdában ahová szeretünk járni felálitottak egy ilyett és a barátaink ki is probálták mert egy cetlinek kellet benne lennie és nagyobb dolgokat is lehetett nyerni vagy csak egy fincsi cukrott! hát mindenki megpróbálta én is de csak cukor volt benne a párom volt az ucsó előtti és pörgettet! hát azt hidtem elájulok gyűrű volt benne! egymásra néztünk de úgy mint akik szellemet látnak vagy valami hasonlót! ő gondolkodás nélkül féltérdre ereszkedett és megkérdeszte h leszel a feleségem én meg azt mondtam h ez most nem vicc ez most komoly és ő azt mondta tudom én meg azt h akkor igen! megcsókolt és nagyon örült ez 1 éve volt! nem házasodtunk még össze de ez nagyon fontos esemény számunkra!
utolsó!
K...ra nem érted a lényeget......ha azt találták volna ki, hogy "ha ad a gép egy kölyök kutyát,akkor hozzád megyek" , akkor a srác automatikusan sintér...igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!