Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ha tudtátok előre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha tudtátok előre, hogy hamarosan megkéri a kezeteket a párotok, hogy "bírtátok kivárni"?

Figyelt kérdés

Mi 4 éve vagyunk együtt...már évek óta tudja a párom, hogy meglepetést szeretnék, semmi felhajtást, csak annyit, hogy ne tudjam, hol mikor lesz a nagy alkalom.

Egyik nap valaki megkérdezte, hogy "nem lesz eljegyzés", erre szóba került a téma nálunk is. Már nem bírtam rá kérdeztem. Azt mondta "már a felén túl vagyunk a várakozásnak". Kérdeztem, hogy csak a felén? Mire azt felelte közelebb van mint gondolnád.

Ez után mást nem árult el...nem tudtam semmit kiszedni belőle...de azóta megőrülök, esküvői ruhákat nézegetek, dalokat hallgatok, videókat bámulok...pedig az esküvő még biztos várat magára...

Bediliztem, hogy kerüljek ki ebből a helyzetből?:)

2011. szept. 1. 22:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
Ennek semmi értelme.. Ha úgyis jelezte és úgyis tudod, hogy majd megkéri a kezedet, akkor már tkp meg is kérte :))))
2011. szept. 1. 22:30
 2/32 A kérdező kommentje:
Az első találkozásunk óta tudom, hogy majd egy napon megkéri a kezemet...:) a mikortól vagyok oda :)) XD
2011. szept. 1. 22:36
 3/32 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha négy év alatt a felén vagytok túl, akkor lehet még várhatsz...
2011. szept. 1. 22:42
 4/32 A kérdező kommentje:
szerintem csak hülyeségből mondta azt:) utána mondta, hogy közelebb mint gondolnám...
2011. szept. 1. 22:45
 5/32 anonim ***** válasza:
59%

Bocsánatot kérek hogy férfiként belepofázok:

Hogyan bírnám én kívárni? Hát elég egyszerűen:

Feltenném a kérdést magamnak, hogy mit kapok az eljegyzéssel, hogy mit kapok a házasságtól.

Mit?

Boldogságot nem: azt a szeretet jelenti, nem egy aláírt papír vagy aranykarika az ujjamon.

Pénzt nem: egyértelmű.

Egészséget sem..

De még gyereket sem. Azt is lehet házasságon kívül vállalni.

Szóval milyen kézzel fogható előnye van az eljegyzésnek/házasságnak?

Semmi.

Így ezzel a gondolattal már nem nehéz kibírni az időt míg megkéri kezemet.... :)

Bocsi mégegyszer, férfi vagyok, nekem a házasság csak egy aláírt papír. Tudom hogy a boldogsághoz semmi köze...

2011. szept. 1. 22:45
 6/32 A kérdező kommentje:

Jajj, kedves "férfi" :) aranyos amit írtál...

És ez mind így is van. Aranygyűrű nélkül vagy aranygyűrűvel ugyanúgy szeretem a páromat...

Sőt engem nem érdekel, hogy rézdrótot csavar az ujjamra vagy ezüst gyűrűt ad. A szándéka a fontos, az amit egy eljegyzés elviekben, morálisan ad...

Lehet, nem tudom jól megfogalmazni, de erről álmodom mióta megismertem, hogy összetartozzunk úgy igazán. Lehet, hogy nem egy "fém karika" segíti az összetartozást, de valahol fontos nekem...mert "miről álmodik a lány ? :)"

2011. szept. 1. 22:57
 7/32 A kérdező kommentje:
Nekünk meg fontos a házasság, de ez már más kérdés:)
2011. szept. 1. 22:58
 8/32 anonim ***** válasza:
29%

Hadd pofázzak bele én is férfiként.

22:45

"Szóval milyen kézzel fogható előnye van az eljegyzésnek/házasságnak?"

A kérdező számára a dolog romantikus volta miatt olyan fontos az eljegyzősdi, sok nő erről álmodozik kislánykora óta. De az is lehet (és ezt talán még magának se fogalmazta meg) hogy szerinte ha összeházasodnak az egyfajta biztosíték arra hogy a pasi nem fog másfelé kacsintgatni (lehet hogy amúgy se olyan de a kérdezőben mégis ott van a féltékenység).

Ez utóbbi persze csak feltételezés, sok ilyen nő van sajnos akik így akarnák úgymond biztosítani helyüket a párjuk mellett, mert szerintük gyűrű nélkül a pasi esetleg félrelépne (pedig talán csak a csajnak van önbizalomhiányból fakadó féltékenysége).

Rossz hír hölgyeim: amelyik olyan azt a gyűrű se hatja meg ha félre akar lépni. Jó hír: amelyik nem olyan annak nem kell feltétlenül gyűrű ahhoz hogy hűséges legyen.

2011. szept. 1. 23:00
 9/32 anonim ***** válasza:
21%
Én ki se várnám. Pakolnék és lelépnék.
2011. szept. 1. 23:01
 10/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm: Érdekes az utóbbi válasz:)

Az eljegyzés romantikus és érzelmi háttere fontos számomra. mint olyan, a féltékenység nekem eszembe sem jutott. Én sosem voltam féltékeny a páromra, a mi kapcsolatunkból ez kimaradt. Mindig annyira bíztam benne, hogy soha nem fordult meg a fejemben, hogy esetleg bármikor más nővel van, vagy lehetne. Tudom, hogy az eltelt évek fontosak neki és tisztában vagyok vele, hogy a páromnak én vagyok a fontosabb, bármilyen egyéjszakásnál...

Szóval az eljegyzés számomra nem szól a féltékenység leküzdéséről.

2011. szept. 1. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!