Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ha tudtátok előre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha tudtátok előre, hogy hamarosan megkéri a kezeteket a párotok, hogy "bírtátok kivárni"?

Figyelt kérdés

Mi 4 éve vagyunk együtt...már évek óta tudja a párom, hogy meglepetést szeretnék, semmi felhajtást, csak annyit, hogy ne tudjam, hol mikor lesz a nagy alkalom.

Egyik nap valaki megkérdezte, hogy "nem lesz eljegyzés", erre szóba került a téma nálunk is. Már nem bírtam rá kérdeztem. Azt mondta "már a felén túl vagyunk a várakozásnak". Kérdeztem, hogy csak a felén? Mire azt felelte közelebb van mint gondolnád.

Ez után mást nem árult el...nem tudtam semmit kiszedni belőle...de azóta megőrülök, esküvői ruhákat nézegetek, dalokat hallgatok, videókat bámulok...pedig az esküvő még biztos várat magára...

Bediliztem, hogy kerüljek ki ebből a helyzetből?:)

2011. szept. 1. 22:22
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"Az első találkozásunk óta tudom, hogy majd egy napon megkéri a kezemet...:)"

Nem érzed ezt kicsit furcsának?

Egy kicsit túlzásnak tűnik...

Persze ezt így utólag mondom. És igen így ebben a formában túlzás, de a harmadik hónapban már tettünk egymásnak ígéretet, éreztük, hogy nekünk ez örökre szól...hogy ez "más"

2011. szept. 2. 09:08
 22/32 A kérdező kommentje:

07:58

Mi is a gimiben ismerkedtünk meg...mondjuk mi 17-18 évesek voltunk...

2011. szept. 2. 09:09
 23/32 A kérdező kommentje:

08:38

Nyilván az volt ám a meglepetés...:) Mi néha beszélünk róla a szürke hétköznapokban kicsit elmélázunk a jövőn...már rég nem beszéltünk a témáról, csak szóba került véletlenül...

2011. szept. 2. 09:11
 24/32 anonim ***** válasza:
15%

Én csak azt nem értem, hogy miért kell állandóan az eljegyzést mondogatni a pasinak.Hiába lesz meglepetés, azaz nem fogod tudni mikor kéri meg a kezed, abba nem gondolnak bele az ilyen nők, hogy talán csak azért vesz egy gyűrűt, hogy végre ne hajtsd állandóan?Aztán majd eljegyzés után 1-2-3 évvel meg rájön a pasi, hogy basszus én ezt nem is akartam....És akkor majd nézhettek.

Ráadásul minden varázsát elveszti az egész, mert havonta felhozzátok a témát a férfinek.Nagyon zavaró lehet ez nekik, azért egy eljegyzés jóval nagyobb súlyú és nem jó, ha ki van könyörögve.Elvégre nem egy bulit akarsz rátukmálni, ahová ő nem szeretne menni.

És ez a véleményemen nem csak Neked szól kérdező, ne vedd magadra, csak itt állandóan olyan kérdéseket látni nap, mint nap, hogy "hogyan vegyem rá a pasimat, hogy jegyezzen el?" és " mikor jegyez már el végre?"

Én és a párom lassan 9 éve vagyunk együtt, de SOHA egy szóval nem mondtam neki, hogy "és mégis meddig kell még várnom?"Aztán amikor nem olyan régen teljesen saját magától azt mondta, hogy soha nem akar elveszíteni és reméli kitartok mellette addig, amíg meglesz a komolyabb dolgokra az anyagi hátterünk, én voltam a legboldogabb a világon.Nem kérte meg a kezem, de tudtam mire gondol, és még akkor sem kérdeztem meg, hogy az mikor lesz, pedig kb. 5-6!(úgyhogy nem értem azokat, akik 1 év után sírnak, hogy nincs gyűrű) éve arra vágyom.De úgy akarom, hogy az ő vágya is legyen, ne csak az enyém.

2011. szept. 2. 09:39
 25/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én nem könyörögtem soha az eljegyzésért...nem értem miről beszélsz. Nem is a kérdésemre válaszoltál, bár ez a GYK-n elég gyakran előfordul...

"úgyhogy nem értem azokat, akik 1 év után sírnak, hogy nincs gyűrű"

Én nem sírtam és soha nem könyörögtem gyűrű után. Már 19 évesen szeretett volna eljegyzést (amikor még az én fejemben meg sem fordult)...akkor végül is elhalasztódott a dolog, mert korainak ítéltük.

Mi mindent megbeszélünk, az eljegyzésről is. Nem szoktam minden hónapban felhozni a témát, egyik ismerősünk kérdezett rá, hát beszélgettünk erről. kiderült, hogy hamarosan szeretné.

A kérdés pedig nem az volt, hogy mi a véleményed azokról akik kisírják az eljegyzést, hanem az volt, hogy hogyan legyek türelmesebb, mert vágyom rá...

Mindegy, tudom, egyeseknek öröm beszólni másoknak.

Amúgy nekem sincs jó véleményem akik már-már kiszorítják a párjukból az eljegyzést...

Én már csak azért sem akarnám, mert akkor nem lenne semmi értelme, az "én kedvemért" ne jegyezzen el, jegyezzen el, ha úgy érzi velem akarja leélni az életét, pont.

2011. szept. 2. 09:50
 26/32 anonim ***** válasza:
30%
Kérd meg a pasid kezét! ma már ez a trendi!
2011. szept. 2. 15:01
 27/32 A kérdező kommentje:

utolsó: látom Te is elfelejtettél olvasni.

Eszemben sincs megkérni a kezét

2011. szept. 2. 15:15
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg úgy van, hogy 2009. jan. óta vagyunk együtt, de már az év tavaszán megkérte a kezem 2-3 hónap ismeretség után, érezte hogy én vagyok aki tökéletes lesz neki. :)

Azt mondta mond valamit, de nem meri mert kinevetem. Mondtam nem nevetlek ki, erre ő: én már most megkérném a kezed. Jelzem: még akkor le sem feküdtünk! Válaszom mosolyogva: én meg hozzád is mennék. Éreztem hogy őt mindennél jobban fogom szeretni az egész életemben, hogy nem akarok tovább nélküle lenni. nah, és rávágta hogy akkor szülinapodra megkapod a gyűrűt, amit júniusban meg is kaptam. Ennyi a story, nem volt eljegyzés, csak ennyi. Meg egy csodálatos sms szülinapomon korán reggel melyben megírta mit érez, mit gondol és mennyire velem akar élni. Ez 2 éve volt, és még nem vagyok feleség, de ugyanúgy imádjuk egymást, csak sajnos sok más dologra kell a pénz, annyink nincs hogy egy szolid ünnepségre fussa. Lakásfelújítás stb...

Nektek is sok boldogságot! :)

Jah és elvált pasi, mégsem a házasságban csalódott csak nem jó partnert választott elsőnek. Előferdül ez néha. :D

2011. szept. 2. 18:12
 29/32 anonim ***** válasza:
24%

"Már évek óta tudja a párom, hogy eljegyzést szeretnék."

Négy éve vagytok együtt, az évek óta van, hányadik évben közölted, hogy mit akarsz, hogy kérje meg a kezed? Mikor azt mondta, hogy már a felén túl vagy, Te visszakérdeztél, hogy még, mert nem voltál megelégedve a válasszal, erre szerencsétlen gyorsan visszakozott azzal, hogy már nagyon közel van. Szerintem kérdezz rá ma is, és holnap már biztos megkéri a kezed. Kényszerből, nyűgből.

2011. szept. 2. 19:10
 30/32 A kérdező kommentje:

"Már évek óta tudja a párom, hogy eljegyzést szeretnék."

Bocs de én ezt nem írtam ilyen formában, legalábbis nem láttam mikor visszaolvastam...

Igen tudja, 19 évesen Ő akart eljegyezni (NEKEM AKKOR ESZEMBE SEM JUTOTT!) akkor beszéltünk a dologról, sokszor átrágtuk a témát, igen, tudta már akkor, hogy szeretnék eljegyzést csak nem akkor. Ilyen értelemben még az idézeted is igaz.

És kedves válaszadó, nem tudom miért van Neked ilyen rossz napod, egy ártatlan kérdésen így felkapod a vizet...nem kérdem meg a páromtól, hogy mikor kéri meg a kezemet, csak aznap kérdeztem rá...és nem "úgy" ahogyan azt Te gondolod...

És az írásodból ítélve szerintem te annak is örvendenél, ha valaki "nyűgből" elvenne...

2011. szept. 2. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!