Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek ha a párotok születésnapotokon kérné meg a kezeteket? Vagy inkább egy átlagos napon lenne jó?
Én egy átlagos napnak jobban örülnék.
Számomra jelent olyan sokat a dolog, hogy nem szeretném ha szülinapon, névnapon, karácsonykor stb bármilyen ilyen nagyobb alkalommal kérné meg a kezem. Legyen ez egy külön nap ami azért különleges mert megkérte a kezem. A szülinapomat külön ünnepelném.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó elég messze van még ez a szülinap, mert még csak jövő márciusba lenne.
De én is úgy gondolom, hogy jobb lenne egy "átlagos" napon megkérni meglepetés szerűen, mint előre megtervezni mindent. De azért ez még messze van. Addig csak meggyőzöm a párom, hogy így csinálja:)
Szia!
Nekem a 20.sznapomon kérte meg, nem bántam meg h igy lett nagyon-nagyon örültem neki, és örömmel gondolok a pillanatra(ez tavaly szept. volt). utolag mesélte még oktober lett volna ugyanis akkor voltunk 2évesek, csak arra nem emlékszünk h oktober hanyadikán is jöttünk össze...:D na szóval, nekem nem volt gond h sznap. erről nem beszéltünk mikor szeretném v mikor nem. örültem volna egy átlagos napon is, v karikor is. a lényeg h megkérte a kezem!:)
üdv 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!