Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek ha a párotok születésnapotokon kérné meg a kezeteket? Vagy inkább egy átlagos napon lenne jó?
Nekem is a szülinapomon kérte meg a kezem a párom és nagyon megható volt az egész. Nagyon jól esett, hogy egy számomra fontos napon történt mindez.
Azonban, ha semmilyen jelentősebb nap nem kapcsolódott volna hozzá, akkor is egy örök élmény lenne.
én nem örülnék, hogy a kézkérést ajándéknak kellene tekintenem, mintha csak én vágytam volna rá, ő meg beadja a derekát alapon
az én párom pl direkt megvárta míg lemennek az ünnepek, jan 15-én, vagy e körül kért meg
*nem örülnék, ha szülinapi/és egyéb ajándéknak kellene tekintenem
mert ennyi erővel én is lehetnék az Ő ajándéka
tehát tehetné a saját szülinapjára....
szülinapra időzíteni....
szülinapra ajándékozást szoktak időzíteni
érdekes az én párom pontosan ugyanúgy gondolkodik mint én
ezért is várta meg, míg elmúlnak az ünnepek
és még nem is tudja mennyire örültem ennek
szülinapon ne, semmi kép szerintem, az maradjon meg szülinapnak...
igaz mink megbeszéltük, hogy mikor legyen, így nekem nem volt meglepetés az eljegyzés. mink azt a napot választottuk amikor össze jöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!