Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Örülnétek ha a párotok születé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek ha a párotok születésnapotokon kérné meg a kezeteket? Vagy inkább egy átlagos napon lenne jó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem is a szülinapomon kérte meg a kezem a párom és nagyon megható volt az egész. Nagyon jól esett, hogy egy számomra fontos napon történt mindez.

Azonban, ha semmilyen jelentősebb nap nem kapcsolódott volna hozzá, akkor is egy örök élmény lenne.

2011. ápr. 18. 15:30
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

én nem örülnék, hogy a kézkérést ajándéknak kellene tekintenem, mintha csak én vágytam volna rá, ő meg beadja a derekát alapon

az én párom pl direkt megvárta míg lemennek az ünnepek, jan 15-én, vagy e körül kért meg

2011. ápr. 21. 13:33
 13/20 anonim ***** válasza:
46%

*nem örülnék, ha szülinapi/és egyéb ajándéknak kellene tekintenem

mert ennyi erővel én is lehetnék az Ő ajándéka

tehát tehetné a saját szülinapjára....

2011. ápr. 21. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:
"ajándéknak kellene tekintenem, mintha csak én vágytam volna rá, ő meg beadja a derekát alapon" Ez mekkora baromság! Már miért kéne ajándéknak tekinteni, meg hogy beadta a derekát...! Hát ha ezért nyekeregtél akkor bármelyik nap kérte is meg a kezed veheted annak!
2011. ápr. 21. 16:06
 15/20 anonim ***** válasza:

szülinapra időzíteni....

szülinapra ajándékozást szoktak időzíteni

2011. ápr. 21. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:

érdekes az én párom pontosan ugyanúgy gondolkodik mint én

ezért is várta meg, míg elmúlnak az ünnepek

és még nem is tudja mennyire örültem ennek

2011. ápr. 21. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

szülinapon ne, semmi kép szerintem, az maradjon meg szülinapnak...

igaz mink megbeszéltük, hogy mikor legyen, így nekem nem volt meglepetés az eljegyzés. mink azt a napot választottuk amikor össze jöttünk.

2011. ápr. 22. 17:05
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
Sok lány arra számít, hogy egy szülinap, egy névnap vagy egy évfordulón kérik meg, hiszen akkor van úgymond ok az ünneplésre, de azt elfelejtik, hogy akkor szép egy eljegyzés, ha éppen egy átlagos nap van. Higgyétek el, megvan a maga varázsa a dolognak.
2011. ápr. 28. 18:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én kezemet is a szülinapomon kérte meg a párom, és nagyon örültem neki! Semmilyen rossz nem volt bennem hogy hú, ellett rontva a szülinapom, sőt! :-)
2011. máj. 11. 21:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülnék neki. Megkérhetné a kezem az évfordulónkon is,mert az születésnapom előtt pár nappal van. :D De simán egy átlagos napon jobb lenne,amikor tényleg nem számítok rá...de majd kiderül,mikor történik meg. Ez még a jövő titka. :))
2012. ápr. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!