Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy kérte meg a párotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérte meg a párotok a kezeteket?

Figyelt kérdés
Hogy?Hol? Számítottál rá? stb. Elmesélitek?
2012. aug. 9. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kirándultunk a Holdvilág-ároknál, és amikor felértünk az ősember-barlanghoz, leültünk kicsit pihenni, akkor kérte meg a kezem :) Számítottam arra, hogy nemsokára sor kerül rá, mert elkezdtünk próbálkozni a babával, és mindketten azt szeretnénk, ha már házasok lennénk, mire megszületik. De nagyon szép volt, örültem neki!
2012. aug. 9. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgettünk már róla, hogy egymással képzeljük el a jövőnket, így valamilyen szinten számítottam rá, hogy egyszer bekövetkezik a lánykérés, de a konkrét napon nem.

Még sulis voltam, amikor is megkért, hogy suli után szálljak le a buszról náluk. Kijött elém, hazamentünk hozzájuk, én a szobájában voltam, mikor ő egy pillanatra kiment és jött be egy virágcsokorral a kezében és a csokor közt ott volt a gyűrű egy dobozban és akkor megkérdezte, hogy lennék-e a felesége. Amúgy már 3 és fél éve házasok vagyunk és van egy 2 éves kisfiúnk is.:)

2012. aug. 9. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

A 3. évfordulónkon :)

Jövőre lesz az esküvőnk. :)

2012. aug. 9. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Beletette egy szilvásbuktába a gyűrűt.
2012. aug. 9. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A születésnapomon az egyik bevásárlóközpontba mentünk mert azt mondta, hogy az ajándékom az, hogy vásároljak magamnak, Ő áll mindent :)

Felbuzdulva már alig vártam, hogy ruhákat válogassak, amikor benyögi, hogy jajj ugorjuk már be az ékszereshez (valahogy arra vitt az utunk) mert az órájában ki kellene cserélni az elemet, és itt is biztos megcsinálják. Mondom jó csak siessünk már mert vásárolni szeretnék :)

Ekkor az eladónak azt mondta, hogy jegyűrűket szeretnénk nézni :) Kicsit felakadt a szemem, hirtelen azt sem tudtam hova legyek :D

Az eladó meg csak mosolygott, látszott, hogy meglepi volt :) Nagyon szép emlék, azóta házasok vagyunk.

2012. aug. 9. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tálcán hozott nekem reggelit és a tálcán volt a tengerimalacunk aminek a nyakára volt kötve a gyűrű és egy cetli hogy hozzám jössz?

nagyon meglepett és el sem tudom mondani mennyire örültem :D

2012. aug. 9. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de aranyosak :)
2012. aug. 9. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi sétáltunk a tengerparton egy nyaralás alkalmával. Elkezdett olyan furán érzelmeseket mondani, hogy mennyire jó a kapcsolatunk. Aztán hirtelen letérdelt és előkapta a gyűrűt. Annyira meglepődtem, hogy vagy fél percig szóhoz sem tudtam jutni (utólag elmondta, elég kellemetlenül érezte magát abban a fél percben:-)...), aztán persze a nyakába ugrottam. ... a távolból meg megtapsoltak az emberek... :-)
2012. aug. 10. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hát mi otthon voltunk, sajnos rossz idő volt, így nem tudtunk kimenni oda, ahol összejöttünk. eléggé elrontott a kedvem sajnos, így elég rossz hangulatot csináltam neki is. Viszont este felé már beszélgettünk gyerekekkel kapcsolatban, hogy kéne majd saját, amikor is megkérdezte, hogy mielőtt belevágnánk, nem lennék-e a felesége. hát én mosolyogtam, hogy persze, nem gondoltam, hogy tényleg megkér, mert már annyiszor volt róla szó, hogy már nem hittem, hogy tényleg lesz :) de előkapta a dobozt. Nekiálltam bőgni :D Pedig számítottam rá, de valahogy mégis meglepetés volt. Ez a 4. évfordulónkon volt, 69 napja, az 5. évfordulónkon volt az esküvőnk :)
2012. aug. 10. 13:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nov. 20-án mentünk először együtt motorozni a Cseszneki Várhoz... majd rá egy évre, nov. 20-án ismét elmotoroztunk erre a helyre és ott kérte meg a kezem! Nagyon romantikus volt!!! :-) Ezután is elmegyünk oda majd minden év aug. 20-án. Ez lesz a mi kis hagyományunk, amit majd a leendő gyermekeinkkel is megtartunk.
2012. aug. 13. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!