Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kérte meg a párotok a kezeteket? És, hogyan történt?
Nekem még nem kérte meg. 1 év 3 hónapja vagyunk együtt, még ráér a dolog, bár nyilván nem utasítanám vissza. :) 1 éves kapcsolat után költöztünk össze.
Hány évesek vagytok, együtt éltek?
22N, 27F
Az első férjemnél úgy történt,hogy nem várt terhesség lett.
És azt mondta ha terhes vagyok akkor elvesz.Jól is működött ez 18 évig,de elváltunk ,,de ez hosszú lenne leírni.
A második férjem egyszerűen meg kérdezte ,hogy hozzá megyek feleségül,,:O .Kicsit meg is ijedtem ettől a gyors lépéstől,de 20 éve már elvált én meg néhány hónapja,gondoltam csak tudja mit csinál,,,hát.... kértem ,hogy kicsit halasszuk ezt a kérdést el.Majd szólok ha kihevertem a válást,, 5 év után házasodtunk össze,Jelenleg 10 éve élünk együtt 5 év házasságba.
45L
Nekem se kérte még meg, de tudom, hogy tervben van...régóta tervezi, valami nagyot akar durrantani. Csak nem tudom, mikor, hol.
4,5 éve vagyunk együtt, nyáron költözünk össze.
21-L
5 és fél év után.
Nyugi, légy türelmes.
1,5 év után. Ekkor még nem éltünk együtt.
21 éves menyasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!