Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Berily99993343 kérdése:

Lányok! Mit tennétek, ha tudnátok hogy a párotok meg fogja kérni a kezeteket, és azt is, hogy melyik nap?

Figyelt kérdés

Apró elszólásaiból jöttem rá, meg az egyik barátja elszólásából.

Én meglepetést szerettem volna, hogy váratlanul érjen, de így, hogy tudom, hogy megkér, nem tudom mit reagáljak. Nem akarom elmondani neki, hogy tudok róla...

Attól félek, hogy nagyon látszani fog, hogy számítottam rá, vagy ilyesmi és ezzel rosszat teszek,elrontom a pillanatot.

Nem tudok jól hazudni, tehát az arcom elárulja majd, hogy nem lepődtem meg eléggé, megjátszani meg nem akarom.

Igazság szerint szeretném, ha aznap kérne meg, amikor számítok rá, meg nem is!

Lassan itt az ideje, és egyre inkább izgulok!

22/ L

2013. jan. 27. 16:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

kedves 1. ne bántódj meg, de ez igazán hasznos tanács volt annak ismeretében, hogy a kérdező elmondta, hogy nem tud jól hazudni. :D

Én is így voltam, mint Te :) rájöttem célozgatásokból :) Én is attól féltem, hogy nem leszek jól meglepődve :) de úgy sírtam, mint egy gyerek :) pedig számítottam rá, de mégis elsírtam magam :) ne félj ettől :)

2013. jan. 28. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
én nem is akarnék meglepődni, szóval ideális lenne...
2013. jan. 28. 15:58
 13/17 TappancsMancs ***** válasza:
Persze. Attól még hogy valamiből rájött még örülni fog. Ez nem csak meglepetésként okoz örömöt.
2013. jan. 28. 20:02
 14/17 TappancsMancs ***** válasza:
*rájöttél *fogsz :)
2013. jan. 28. 20:03
 15/17 TappancsMancs ***** válasza:
Nem kell mindenből "ügyet" csinálni. Egy jó kapcsolatban ez amúgy is egy idő után már várható. Az étterem vagy hely is "árulkodó" tud lenni. Egy karácsonyi ajándékot néha felfedez valaki, ha belelát a hazaérkező táskájába vagy véletlenül megtalálja otthon "eldugva". Ez is benne van a pakliban. Biztos jóleső ha meglepetés de az se tragédia ha mégsem. Annak is meg van a maga bája hogy tudod és minden nap átmelenget. :) Utána meg úgy is elmondod neki hogy rájöttél és úgy vártad. :)
2013. jan. 28. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Igent mondanék.

Most nehogy már az tegye tönkre ezt az egészet, hogy sejted melyik nap lesz... Anyám, mekkora egy gyerek vagy...

2013. jan. 29. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor csak örülj neki! Mosolyogj, és kész!
2014. febr. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!