Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek hol és hogyan kérte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hol és hogyan kérte meg a kezeteket a párotok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 08:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

Hol? Az utca közepén :)

Hogyan? Úgy kezdte, hogy "Kicsim úgy érzem elérkezett az idő, hogy megkérdezzem, Leszel a feleségem?" :)

Imádom, jövőre házasodunk.

2013. nov. 5. 09:05
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Nekem Olaszországban Trevisoban egy kis hangulatos kocsmában. Tapsoltak a pincérek is, nagyon zavarban voltam :)
2013. nov. 5. 09:07
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
És kérdező nektek hol és hogyan volt?
2013. nov. 5. 09:10
 4/22 A kérdező kommentje:
Tavaly decemberben volt, mikor 3 napot töltöttünk a Wellness Hotel Gyulában. :) Első este volt, éppen TV-t néztünk a szobában, mikor én kimentem a mosdóba, majd mikor visszajöttem ott volt az ágyon a gyűrű. :) Odajött az én ágyrészem mellé, letérdelt és megkérte a kezem. (Jah és mellékesen tök meztelenek voltunk) :D
2013. nov. 5. 09:14
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

A nappaliban ültünk....

Én a varródobozomat túrtam...ő a görkoriján csúszófelüketet cserélt...

Kerdés:

Mi lenne, ha idén ősszel összeházasodnánk?

(Ez májusban)

Ősszeeeeel?

Hát attól függ akarunk-e lagzit, ha igen össze tudjuk-e hozni...de amúgy jó:p

5 hónap alatt összehoztuk.. ,már házasok vagyunk:)

2013. nov. 5. 09:34
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
A moziból mentünk hazafelé és az utcán kérdezte meg, hogy feleségül mennék- e hozzá?
2013. nov. 5. 09:38
 7/22 anonim ***** válasza:
98%
Otthon, a nappaliban az egyutt elesunk egy eves evfordulojan, reggel, kavezas kozben. "Nem birom tovabb" ugrott fel es kiviharzott a szobabol - en meg neztem, hogy mi tortenik. Aztan visszajott a kis dobozzal a kezeben es "Nem terdelek le, remelem nem baj, de ugye hozzam jossz?" Miere en:persze :D Aztan bogtunk egyet mindketten :D
2013. nov. 5. 09:54
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Évfordulónkat ünnepeltük májusban, szűk családdal. Úgy szervezett mindent, hogy észre sem vettem.

A pezsgőmbe rakta bele, amikor koccintottunk, és azt figyelte mindenki, hogy a pezsgőt iszom. Aztán a 2. vagy 3. korty után észrevettem a gyűrűt, de akkor sem esett le a dolog :D. Mondta a párom, hogy igyam ki, én meg, hogy ennyit egyszerre nem tudok :)

Kihalászta, letérdelt, és akkor esett le, mit is akar :)

Esküvőt 2 vagy 3 év múlva szeretnénk, a szervezése miatt. (Sok külföldi utazásom lesz az idén és jövőre is, valamint gyűjtögetünk is.)

2013. nov. 5. 10:08
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Valaki arulja mar el egyebkent, hogy mit lehet ezeken a valaszokon nem hasznosra ertekelni???? 7.voltam
2013. nov. 5. 10:17
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
szilveszterkor a buli közepén az egyik kedvenc számom alatt, ugyanez a szám szólt a pezsgőzés alatt is
2013. nov. 5. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!