Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sejtettétek, hogy megkéri a kezeteket? Utólag visszatekintve, voltak jelei, esetleg máshogy is viselkedett veletek a párotok?
Sejtettem.
Elvörösödve csukta be a gyűrűs honlapokat amikor véletlen arra mentem (persze ugy tettem mint aki nem látja a monitorát),méricskélte az ujjamat arra fogva hogy kesztyűt akar rendelni magának és akkor rendel nekem is (májusban:D).És a szokásosnál többször mondogatta hogy velem akar megöregedni és hasonlók.
Egyértelmű volt,hogy az évfordulónkon megkéri a kezem,főképp mivel kérte,hogy aznapra ne tervezzek semmit (előtte két évfordulóra én szerveztem programot)
Igen, sejtettem, sőt biztos voltam benne. Mivel ismerem, így a legapróbb változás is feltűnt a viselkedésében, amiből nagyon hamar rájöttem, hogy mire készül.
Házasság mégsem lett ebből a kapcsolatból.
Beszéltünk róla, hogy komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, de nem sejtettem, hogy olyan hamar el is jön.
1 éve jártunk mikor megkérte a kezem, semmi különös nem volt a viselkedésében, ezért nagy meglepetés volt. Ennek örültem is nagyon.
Tudtam, mivel együtt választottunk gyűrűket. Ő is kapott egyet akkor, ahogy én is.
Nem merte a saját ízlésére bízni a dolgot,és a gyűrű mérete miatt is aggódott. Így kiválasztottam, ő is, majd amikor megkért az első hónapfordulónk előtt egy picivel, megkaptam a gyűrűt, és ő is.
Azóta már házasok vagyunk:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!