Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott nálatok a szerelem? Mennyi idő után éreztétek azt, hogy elmúlt a szerelem? Milyen jelei voltak annak, hogy nem szeret már? Együtt maradtatok?
Együtt vagyunk.
Nálam a non-stop szerelem érzet, úgy 1,5-2 év után lanyhult.
Most inkább csak szeretem. A szerelem csak meghitt pillantok izzik fel újra.
Körülbelül másfél évig. 10 éve vagyunk együtt, és voltak mélypontok amikor azt éreztem, hogy Úristen én soha többé nem érezhetem azt a lángoló szerelmet amit anno.
Meg is éreztem annak a szelét, hogy külön megyünk és annyira fájt, hogy nélküle kell élnem, hogy már nem is érdekel a lángolás. Az iránta érzett szeretet elhalványítja az ilyen vágyakat. Tudom milyen értékes ember, az "újdonság varázsa" kevés, hogy lecseréljem.
Sajnos én hamar észreveszem a másik hibáit, de az a kis részlet vagy az a személyes tulajdonság ami az elején megfogott a másikban az nem változik, és nem engedi hogy elfelejtsem miért is vagyok a másik mellett, annak ellenére hogy már a sokadik csalódás után képtelen vagyok rózsaszín ködön át látni a másikat.
De ragaszkodni hozzá és becsülni azt igen. Nem tudok haragudni a nőkre...
Nem tudom, hogy meddig tartana nálam a szerelem de első barátomat 3 évig szerelemmel szerettem.. Másik kapcsolatomba már fél év után elmúlt a szerelem ( gyerekes volt, hazudozott, megcsalt..)
Most vagyok a 3. komoly kapcsolatomba kemény 2 hónapja együtt vagyunk ő teljesen más mint a többi és nagyon úgy néz ki vele problémák sem lesznek. :) Remélem örökké együtt maradunk. :)
Három éve élünk együtt. A rózsaszín ködös állapot kb. egy évig tartott, de most is szerelmes vagyok a páromba, sőt, napról napra jobban szeretem, egyre mélyebbek az érzéseim iránta (egyre pótolhatatlanabbá válik).
Véleményem szerint a nagy lángolás csak egy aspektusa a szerelemnek, és közel sem a legfontosabb része. Arra jó, hogy két ember összejöjjön, de a komoly, hosszútávú párkapcsolathoz szerintem nem sok köze van.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!