Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért gondolkodnak így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodnak így a férfiak? Én ezt nem így képzeltem el!

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt a párommal és egy éve lakunk együtt közös házban. Mindig is nagyon jól megvoltunk, soha egy hangos szó. A múltkor beszélgettünk este szex után, mondta, hogy szeret és "hozzám jössz feleségül?". Persze igent mondtam, de igazából nem így képzeltem el, hogy így kérje meg a kezem. Azt is beszéltük, hogy elvisz vacsorázni, majd névnapomkor. Másnap magamba voltam itthon, beállít anyós jelölt, hogy majd elmehetnénk egy este a templomba megesküdni, már ő lebeszélte a pappal. Mert hogy ha becsúszna egy gyerek, ami tervbe is van, akkor meg legyen keresztelve, nehogy ne keresztelje majd meg emiatt. Na én ebben a percben le is ültem. Jó én se akarok nagy esküvőt, de azért csak egyszer van ilyen. Meg azért na, egy virágot se fogok kapni meg gyűrűnk se lesz?! A problémámat ecseteltem a páromnak, de szerinte csak pénzkidobás, meg mostanába éjszaka 12órázik, mindig nyűgösen jön haza, meg hogy nem vagyunk gazdagok. Mindig a pénzzel és az idővel takarózik. Szerintetek?
2013. okt. 30. 09:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%
Engem egy sima, dísztelen ezüst gyűrűvel kértek meg anno, volt kb 3000 ft, de legalább megerőltette magát az illető és nem odaböfögte dugás után hogy hozzá megyek-e. A nők nagy részének igenis fontos a lánykérés pillanata és módja, senki nem arra szeretne emlékezni hogy félvállról odavetették neki a kérdést, de még egy jelképes olcsó gyűrűt sem kapott, ami aztán tényleg nem egy nagy tétel, és nem a pénz hanem a szándék miatt jelent sokat. Azért arra jó ránézni később is. Ha meg ennyire spórolni kell mindenen, akkor legyen esküvő akkor amikor lesz rá keret, ne mindenáron, és főleg ne az anyós szervezze már.
2013. okt. 30. 13:54
 22/28 anonim ***** válasza:
50%

Nekem a szövegből az jön le, hogy kevésbé szereted őt, mint ő téged. Másképp, még akkor is, ha nincs nagy felhajtás, nagyon örülnél a dolognak...

Másrészt, szerintem korai a házasság, ha nincsenek rá terveitek. Mi nagyon sokat beszélgetünk arról, hogy milyen lesz az esküvőnk, amikor lesz. Kiket hívunk meg, milyen ruhában leszek, ő például "huszáröltönyt" szeretne.

Ti 4 éve vagytok együtt, és még azt sem tudtad, hogy neki egy ilyen meghitt szertartás mennyire fontos - most derül ki, hogy semennyire. Mint ahogy a gyűrű sem, és úgy néz ki, nem is engedhetitek meg magatoknak.

Ha hozzámész, van egy tippem, hogy az életed 100%-ban máshogy fog alakulni, mint ahogy elképzelted.

2013. okt. 30. 15:33
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

Lepontozhattok, én nem mennék bele ebbe. Nem kell a nagy esküvőhöz ragaszkodni, de azt gondolom, a karikagyűrű, normális polgári szertartás, utána minimum vacsival, vagy kerti partival, a MINIMUM. Hogy most templom, meg egyebek, az nyilván opcionális, bár én nem esküdnék templomban, mert nem vagyok hívő.

De ha már ebben nem tudtok kompromisszumot kötni, akkor mi lesz a gyerekneveléssel??? És a kompromisszum alatt nem azt értem, hogy mint egy birka teszed, amit anyós- vőlegény akar. Hol vagy TE a sztoriban? Nem látom.

2013. okt. 30. 17:44
 24/28 anonim ***** válasza:
28%

Emberek ébresztő, ez a kérdés valójában nem a férfiak gondolkodásáról szól, hanem az anyós-pajtiéról... teljesen nyilvánvaló a kiírt szövegből, hogy egyszerűen arról van szó, hogy anyós pajti szemét csípi, hogy a fiatalok házasság nélkül élnek együtt, és valószínűleg hetek-hónapok óta ezzel nyüstöli a fiacskáját, ebből jön a leírt eseménysor...a "A múltkor beszélgettünk este szex után, mondta, hogy szeret és "hozzám jössz feleségül?". - az is teljesen nyilvánvaló, hogy előbb kezdett mutyizni a csuhással (nem véletlen szóhasználat, normális pap polgári házasság nélkül nem ad össze, bevett vallások esetén nem is adhat), így a fia voltaképp kényszerhelyzetbe került, hogy legalább megkérje a lány kezét, mielőtt az anyós odaállít az agyhangyájával...

Itt a férfi egyetlen bűne valszeg annyi, hogy nem tudta lekezelni a saját erőszakos bigott anyját, és a vélhető kisebb ellenállás irányában engedett.

2013. okt. 30. 18:07
 25/28 anonim ***** válasza:

én totál megértelek, de a pasik ilyenek :D nem midnig tudják mi kell a nőnek, gyertyafény vacsora romantika és utána letérdel gyűrű vagy még valami szépet is mond...

én ilyenre vágynék:D

2013. nov. 1. 19:21
 26/28 anonim ***** válasza:
Szia! Hol tart az "ügyed"?:) Még mindig "ki vagy bukva" ezen? Vagy megoldódott valahogyan (Magadban rendbe raktad a dolgot vagy közösen vagy ilyesmi...)?
2013. nov. 3. 09:10
 27/28 anonim ***** válasza:
16%
Miért gondolkodnak így a nők? Hogy szőke herceg fehér lovon, hetedhét országra szóló lakodalommal?
2013. nov. 8. 18:59
 28/28 gungasam ***** válasza:
Ha a pároddal ketten nem vagytok képesek "demokráciában" élni és együtt megbeszélni és dönteni akkor hiába is kapsz itt akár ezer választ is...
2013. nov. 10. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!