Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg teljesen...

A férfiak tényleg teljesen másképp gondolkodnak a nőknél?

Figyelt kérdés
Ami egy nőnek nagy probléma egy kapcsolatban,arra tényleg a férfi csak meghúzza a vállát és továbblép a problémán?A reális valóságot látják,mi nők pedig tényleg túl komplikálunk?Féltékenység,gyerek nevelés,stb,stb!
2010. aug. 30. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

szerintem igen

Én nő vagyok de sokszor észreveszem hogy amiben egy másik nőtársam nagy problémát lát,az számomra semmiség,és kb.2 perc alatt rájövök hogy hogy lehetne megoldani.A nők képesek mindent túlkomplikálni.

2010. aug. 30. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Állítólag van női agy és férfi agy.

Egy érdekes sorozat volt, csak nem emlékszem melyik adón.

A női agy lehet férfié is, pl. egy kísérletekben részvevő ápolóról állapították meg, hogy az agya nőnemű.

2010. aug. 30. 11:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek
2010. aug. 30. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Tényleg:)

Ajánlom figyelmedbe a Miért sír a nő? Miért hazudik a férfi?- Című könyvet Istenien rámutat ezekre a különbségekre. A szerzők: Barbara és Allan Pease (nagyon szórakoztató könyv! A kedvencem:))

Tiszta pszichológia az egész, az agyunk már a kezdetektől másképp volt berendezkedve különböző problémákra.

2010. aug. 30. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen hajlamosak vagyunk rá. Ha pl a párom nem mondja bucsunál hogy szeretlek akkor képes vagy komplikálni hogy miért nem mondta már nem szeret, egész napra beforgatom magam, megőrülök, közben meg semmi nincs mögötte csak akkor épp nem mondta. Vagy egyéb más dolgokat is képesek vagyunk ugy felnagyitani,a férfiaknak meg az szintén semmiség.
 6/11 anonim ***** válasza:
Így van,egyetértek.Teljes mértékben!
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagy vonalakban igen, de ez is emberfüggő.

Míg én tök nyugisan megoldom a helyzetet (nő), addig párom beleőszül az aggódásba. (megy ki külföldre és iszonyatosan aggódik a pakolás miatt) Ő mindent túlkomplikál, szinte észre sem veszi az egyszerű megoldást. :) Persze ugyanez fordítva is szokott lenni, de többségében ő az, aki "nőként" gondolkodik. :)

8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Teljesen egyéni. Statisztikailag igen. Több nő hajlamos a túlkomplikálásra, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyik fél a valóságot látja, a másik pedig nem. Szerintem jobb közelítés az, hogy a férfiak többsége az anyagi világot teszi a saját érdeklődése középpontjába, míg a nők nagy része hajlandó foglalkozni a dolgok lelki vetületével is. Ez különbség, de nincs egyértelmű győztese-vesztese. Bizonyos életszakaszokban, szituációkban az egyik viselkedés a hasznosabb, máskor a másik.

9/11 anonim ***** válasza:

Igen,de ember függő, hisz vannak pasik akik már családot akarnak,de a nő még nem(persze ez a ritka).De szerintem évekkel később már nem lesz ekkora akülönbség, hisz mostmár a férfiak is borotválkoznak szinte mindenhol, a nők pedig elkezdenek férfias munkákat is végezni.sőt van olyan család ahol az anya goldozik a férfi pedig vigyáz a gyerekre és idővel teljesen megváltoznak a gondolkodási szokások is.Pl.a fiatal férfiak körében még zavaró ha a barátnője nincs megelégedve magával,de idővel, érettebb korában már észre sem veszi h. a nők ilyenek,mert mindennapossá válik.Na meg pl. a családomban apu és én vagyok a legnyugodtabb, a párom és pl. yu bolhából csinál elefántot.Viszont ha szerelemről van szó akkor tény h. túl tudom kobinálni a dolgokat,már egy kis megszokott veszekedésnél úgy érzem h. szakítani fog velem a párom,pedig már megtanulhattam volna h. estére úgy is kibékülünk. :-)

25/l

2010. aug. 30. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is különbség van férfi és nő között ilyen téren is. Egy férfi felszínes kicsit nemtörődöm egoista, egy nő túl sok felesleges dolgot tesz/gondol és szinte mindent túlreagál. Egy nő kevésbé él az ösztöneinek ő a szívére hallgat amíg egy férfi inkább az "agyára". Ezt nem sértésnek szántam de vegyünk egy példát:

Adott egy nő és egy férfi. Nagyon jó barátok de a férfi beleszeret a nőbe, majd bevallja neki. A nő elutasítja mert eddig csak barátként tekintett rá és nem szerelmes belé. Mi fut át az agyukon?

Nő: Úristen megbántottam szegényt, de én tényleg nem szeretem. Remélem nem haragudott meg rám nagyon, lehet elkéne menni valahova vele, hogy oldódjon a hangulat. Vagy pont békén kéne hagyni egy kis időre ne legyen neki olyan fájdalmas. Jajj remélem még barátok maradunk. Olyan rég ismerjük egymást.

Férfi: Ááá, mindegy lesz4rom. Mi a kaja?

2010. aug. 30. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!