Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkodnak így a férfiak? Én ezt nem így képzeltem el!
Esküvőhöz leginkább polgári szertartás kell.
Állj a sarkadra,és ha spórolható rá apénz,akkor annyira nem nagy össze egy szép esküvő. (csodaszép ruhámat vaterán vettem 20ezerért,eladtam 15-ért,szóval 5 ezerből volt ruhám.Vacsora is megoldható kevésből,lehet kerti parti,szűk család,pár barát)
Csak akarni kell.
Szerinted? Nem írtál semmi olyat, hogy pedig megengedhetnénk magunknak, ezért az én fejembe így áll össze a kép.
Ha nincs pénzetek, akkor talán nem takarózás az amit mond. Nyilván nem a legérzékenyebb, legromantikusabb partnert fogtad ki, de ha szereted, mert ugye különben a baba szóba se jöhetne, akkor ne a külsőségeket keresd, hanem a szándékot nézd.
Szeret Téged, feleségül akar venni. Anyósod is elfogadott, hiszen támogatja a dolgot, sőt azt is hogy Te legyél az unokája anyja, hiszen várja a babát. Mi kell még?
Talán egy kis kezdőtőke, hogy a baba érkezésekor ne legyenek napi gondjaitok. Mivel tervbe van a baba, drága gyűrű és ceremónia helyett arra tartalékoljatok.
Persze mielőtt félreértenél, nekem se lenne szívem vágya egy ilyen esküvő, de a baba fontosabb lenne, mint egy gyűrű.
Ennél szebben, kedvesebben nem lehet megkérni egy lány kezét.
Rajtad múlik, észreveszed-e, a lényeg, hogy szeret és veled akar élni, vagy kicsinyes rágódásokkal tönkreteszed ezt a szép dolgot. Szétrágod, mint moly a gyapjútakarót.
"Ha varrsz, se varrhatod meg közös takarónk,
ha már szétesett."
(József A.)
Ha 12 órát éjszakázik és te így fogalmazol:"nem vagyunk gazdagok. Mindig a pénzzel és az idővel takarózik"
- akkor félő, hogy baj lesz. Várd szeretettel és finom étellel a fárasztó, egészségromboló éjszakázásból és nem kisstílű kattogással. Becsüld meg, amit kapsz, és te is igyekezz adni, amiért megbecsülnek.
Azért ez akkor is meredek, eldöntik a fejed fölött, hogy mész a paphoz aztán esküvő, mintha csak teszkóba hívnának. Nekem ez fura. Párod ment anyóshoz, hogy igent mondott, intézkedj?
Ha ezek szerinte pénzkidobás a gyűrű meg virág, akkor mi fontos? Ez egy állomása a közös életeteknek. A gyerek is pénzkidobás lesz?
El nem hiszem, hogy nem telik egy vékony aranygyűrűre vagy akár szép ezüstre, meg egy sima csokor virágra, szép ruhára, ami ha nem is menyasszonyi, de új. Mert ha ennyire nem telik, miből lesz majd a gyereknek pénz?
Elképzelem, ahogy közli, hogy fogadott orvos? Pénzkidobás. (Nekem nem volt az, mert probléma lett mindkétszer és az ügyeletes egy részeges alak volt pont.)
Gyereknek játék? Pénzkidobás. Nyaralás? Az is. Ő sem költ semmire??
Ha nincs pénzetek nagy esküvőre, akkor miből finanszíroznátok?
Egy kis esküvő is tud gyönyörű és meghitt lenni. Polgári szertartás (anélkül nem érvényes a házasságotok!), utána ha szeretnétek templomi esküvő, és a legvégén egy szűkebb körű családi vacsora, ahol a szűkebb családon kívül max. a legjobb barátok vannak ott. Ennek simán bele kell férnie.
6. válaszoló vagyok. Azért a karikagyűrűt ne hagyjátok ki. Az eljegyzési gyűrű amcsi szokás. Nálunk max. kísérő gyűrű szokás. Viszont ha nem telik rá, akkor nem tudjátok megvenni, és marad a karikagyűrű.
Ettől még élhettek szép házasságban, nem ezen múlik.
Miért kellett volna a lánykérésből nagy felhajtást csinálni?
Az esküvő lehet kéttanús is. A házasság sikere NEM a nagy lagzitól függ! Főleg, ha nincs sok pénzetek. Ha mindenáron habos-babos menyasszonyi ruhát akarsz, azt egy szerény esküvőn is felveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!