Mit lehet tenni, ha nagyon szeretem, vele képzeltem el az életem, de annyira megbántott, hogy soha nem tudnék vele lenni?
Pl. összeszedheted magad és túlléphetsz rajta ahelyett, hogy itt siránkozol/sajnáltatod magad
Vagy esetleg megbocsáthatsz neki, ha nem is "csalt meg" csak hülye vagy és berágtál rá valamiért.
Bocsi, az offért, de ezt le kell írnom. Ez a kiélés egy akkora,de akkora baromság, legalábbis szerintem. Érdekes, én kicsit leegyszerűsítve, 2 fajta pasi típust ismerek, azt aki félrek.urogat, és folyton hajtja a nőket, és az ésszel élő típust, aki nem teszi ezt. Sok ismerősöm van, akik 20-25évesen megnősültek, és azóta is minden oké, legalábbis még együtt vannak. És sok olyan,akik 30fölött és ugyanúgy megcsalta őket. Ez a kiélés egy butaság. Akinek erre van igénye,annak továbbra is lesz. Ti komolyan elhiszitek azt,hogy azért mert valaki mondok egy példát 30 lesz, hirtelen rájön,hogy "oh,jaj én 30 vagyok, 60 csajon túl,ez már elég volt,jöjjön a házasság". Ha igen, akkor csak egy jót mosolyogni tudok. Persze vannak férfiak,akik lenyugodnak idővel, de ez a ritkább. Az, hogy ti a rosszabb fajtát fogtátok ki, azt szomorú beismerni,de attól még ez van.
Kérdező: Ha nem tudsz neki megbocsátani, akkor nincs mit tenni, kérdésben a válasz.
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!