Mit tegyek? A párommal tegnap nagyon összebalhéztunk, miattam volt a veszekedés, de a végén ő küldött el. Nagyon megbántott. Félek hogy nem fog keresni, mert én ezek után biztos nem hívom fel.
Együtt éltek vagy csak jártok?
Mióta tart a kapcsolat?
Mennyi idősek vagytok?
Ha nem keres, pár nap múlva sem, keresd őt te azzal. hogy beszéljétek meg.
jajj már!
tartsatok ki jóban rosszban, most az utóbbinál vagytok.
"Félek, hogy nem fog keresni." Ezek szerint nagyon is szeretnéd ha keresne, és nem akarod elveszíteni.
"Én biztos nem keresem." Olvasd el a fenti mondatot újra, és ne legyél makacs.
ha ő küldött el, akkor pedig neki kell lépnie. én sem keresném, aki elküldött egyszer. a távolság a lakhelyeink között azonos, ha meggondolta magát, és bocsánatot akar kérni, meg lehet beszélni a dolgot, nem zárkóznék el. de nem keersném, mert nem én küldtem el, hanem fordítva, az utolsó szó az övé volt, ha változtak a szándékai, tudassa.
egy kapcsolat sem ér annyit, hogy az emberben ne legyen tartás. ha ezt megjegyeznétek, kevesebb rossz házasság lenne.
az egész attól függ,
min vesztetek össze
Te mit csináltál
Ő hogy küldött el
melyikőtök L/F
mióta vagytok együtt
hány évesek vagytok.....
stb.
ezek nélkül az információk nélkül nem nagyon lehet tanácsot adni:S
miattad volt a veszekedés és ő küldött el?
Na mivel nem írtál konkrét dolgokat csak a leírtakből élek. pl te csaltad meg őt, aztán még csodálkozol vagy mi? Vagy hisztiztél egy sort, ő meg megmondta, hogy anyukám, húzz el aztán higgadj le és sedj hangyát?
Teljesen jogos, ebben az esetben ha te még szeretnél valamit, neked kell lépned.
Hány évesek vagytok? 18 alatt? A kérdés alapján igen.
Van egy tuti megoldás: kommunikáció. Csodákat tehet, ha megbeszélitek egymással a problémát. Ha meg nem, akkor keresztet vethetsz az egész kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!