Hogy viselkedhet így? Nagyon megbántott!
Párommal összeköltözést terveztünk, majd ő telefonon közölte velem, hogy külföldre kell költöznie munka miatt.(1 évre, 2 hetente járna haza) Nagyon összetörtem ugy éreztem minden tervünk romba dőlt. És ráadásul párom telefonon közli?!
És ezt még tetézte azzal, hogy elment haverjaival bulizni, nem hozzám jött vígasztalni.
Ugy gondolja, hogy a kapcsolatunk elég erős ahhoz, hogy kibírja az 1 évet és utána összeköltözünk. Ugy beszél, mintha semmi nem történt volna és én reagálnám túl. Nekem szükségem van rá és erős érvágás volt ez az egész. Azt érzem,hogy én mindig csak tűrök és mindig az ő vágyai vannak előtérbe, amit én szeretnék, amire én vágyom az mindig csak másodlagos.
Nem azt mondom, hogy ne menjen ki mert muszáj és értem, elfogadom. De legalább megbeszéltük volna, legalább megnyugtatott volna, de semmi kész tények elé állít és biztos benne, hogy én még ezt is "kibírom". Én éreztetem vele, hogy nekem fontos, tudja hogy bennem megbízhat én egy biztos pont vagyok számára. Én ezeket nem érzem, mert ő nem mutatja, (nem érzelem kimutató fajta), de akkor is szükségem lenne rá. Azt érzem, hogy várok 1 évet, végig szenvedem és semmi nem fog változni, ugyan ugy nem fogom érezni, hogy fontos vagyok mert saját magának mindig csak ő lesz az első.
Nekem ez nagyon rosszul esik.
Mit gondoltok? Teljesen összezavarodtam!
2 dologban igazad van:
- semmi nem fog változni (hacsak az nem, hogy szét is mentek)
- telefonon közölni tényleg nem volt szép (és nyilván lett volna más módja a bejelentésnek akkor is, ha ő ebben egyedül akart dönteni, nem "megbeszélni" akarta)
Minden másban nincs igazad. Ha az tart benneteket össze, hogy neked "szükséged van rá", az nem szerelem, hanem kényszer. A szerelmet, szeretet pedig nem lehet kényszeríteni. Mindenki szabad akaratából van a másikkal. Ha ő kényszernek érzi, el tudom képzelni, hogy kimondottan menekül is.
Az írásod minden szavából én ezt látom: a kapcsolatodnak lőttek....
Találhatsz nála jobb férfit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!