Viselkedhet így egy apa? Mit lehetne vele tenni?
Amúgy első voltam. Még vmi eszembe jutott.
Tehát lehet alapból bunkó, enyém is ilyen, de azért nagyjából ki lehet vele jönni. Általában igaz, hogy ha nyugodtan, nyitottan közelítesz, akkor megnyílik a másik fél is.
De szerintem Te nagyon haragszol rá, és ez süt is belőled is, meg tesódból is, és mivel érzi, hogy anyud oldalán álltok, azért viselkedik így. Gondolom nem ez az első eset, hogy ez a felállás, és ő így védekezik. Nem hiszem, hogy neki jó, hogy így vagytok, csak mivel egy dög természete van, képtelen rá, hogy ő lépjen elsőnek...
Én azt csinálnám, hogy kérdeznék, és ha bunkón válaszol, akkor mondanám szépen, nem idegesen, hogy apa, én nem vitázni akarok, hanem megérteni, hogy mi a gond...és azért "mindenkiben van kutya", biztos van oka azért, pl. nem segítetek neki, vagy csak a buli, meg a haverok, vagy mittudomén...
majd írj, hogy mi lett...szió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!