Megbántott! Már nem szeret?
A párommal távkapcsolatban élünk 2-3 hetente tudunk csak találkozni sajnos 3-4 napra....a minap volt egy kitörése hogy megfullad tőlem mert hogy a hívásaimmal zaklatom és ezt így a fejemhez vágta,nem hívom sokszor napi 1-szer szoktam felhívni délután amikor tudom hogy nincs különösebb dolga,azt mondta hogy már lassan zaklatásnak veszi...sajnos 400 km van köztünk és másképpen nem tudom kimutatni hogy gondolok rá és hogy érezze hogy bár ilyen távol de itt vagyok neki...este 1-2 órát szoktunk skypolni és azt mondta hogy már az is sok neki és hogy nincs magánélete nélkülem...nagyon megbántott mert azt gondoltam én is a magánélete része vagyok...amikor ezt így mondta nekem megsemmisültem egy pillanat alatt...elvileg közös jövőt tervezünk egymással és ilyet a fejemhez vág..nem zaklatom mert napi egy sms-t írok neki vagy felhívom de azt sem mindig,skypon minden este beszélünk 1-2 órát...napközben kedvességből szoktam felhívni mondom biztos jól esik neki,de hát tévedtem..azt gondoltam hogy mivel ilyen távolság van köztünk az a napi 1 hívás vagy sms belefér...ő soha vagy nagy ritkán szokott felhívni magától és legtöbbször eddig mindig én mentem hozzá..most is mondta hogy jön de lemondta mert hogy nincs pénze,tudom hogy van pénze neki....már 2 hete várom és készülök hogy jön és lemondta...teljesen kész vagyok és már nem tudom mit gondoljak a dologról...
25/F
Jézusom... És amúgy naponta mennyit beszéltek?
Szerintem ez a lány nem szeret már :(
Ennyiből szerintem már következtetni lehet arra, hogy ez a lány bizony nem szeret téged.
Az is lehet, hogy már valakije. Erre utalhat az is, hogy megbeszélitek a személyes találkozót és akkor ő hirtelen lemondja! A távolság is nagy közöttetek.
Kedves kérdező!
tedd fel magadba a kérdést, hogy meg ér-e ennyit neked ez a lány, hogy aki hívásaidat zaklatásnak érzi? Aki nincs melletted mindig, hanem virtuális eszközökre kell folyamodnod hogy kapcsolatba maradj vele?
25 éves vagy! Elég idős ahhoz, hogy felfogd ezek a távkapcsolatok nem vezetnek sehová. Őt sem lehet arra kényszeríteni, hogy mást ne ismerjen meg, ahogy tőled sem lehet elvárni ugyanezt.
Nem lenne jobb ha véglegesen szakítanátok? Én kíváncsi lennék a helyedbe, hogy mi lenne a lány reakciója ha hirtelen bejelentenéd: OK! Ennyi volt. Többet nem zaklatod, a kapcsolat végleg lezárva! Lehet hogy meglepne mert a lány hasonlóképpen vélekedik.?!
Nem hiszem el, hogy nem találnál közelebbről barátnőt.
Én megértem, hogy van olyan lány, akinek ez fullasztó, sok! Persze más lányok meg pont erre a figyelmességre vágynának.
Ha ilyen sokat vagytok külön, nincsenek meg a mindennapi közös élmények, apró történések, gesztusok, amik összekovácsolnak titeket és amiket meg lehet beszélni, mert mindketten átéltétek. (Ebben más az együttélés, de sztem ott sem beszélget minden nap az ember kényszeresen 2 órán keresztül.)Távkapcsolatnál lehet ennek egy "beszámolási kötelezettség" színezete, amikor a másik úgy érzi, minden lélegzetvételéről tudni akarsz.
Az a meghatározó, mennyire illeszkedik a két ember kapcsolattartási igényrendszere egymáshoz. Egyértelmű, hogy ami szerinted normál, az neki sok.
Én nem temetném rögtön a kapcsolatot! Persze lehet, hogy van valakije, vagy a fojtó szeretetkifejezés miatt elgondolkodott, akarja -e ezt így folytatni. Szerintem pozitív, hogy kerek perec megmondta, és nem sunnyog, hogy nem veszi fel a telefont, nem megy rá a skype-ra. Azért ha legközelebb találkoztok, beszéljétek át, valóban van -e értelme így folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!