Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántott! Már nem szeret?

Megbántott! Már nem szeret?

Figyelt kérdés

A párommal távkapcsolatban élünk 2-3 hetente tudunk csak találkozni sajnos 3-4 napra....a minap volt egy kitörése hogy megfullad tőlem mert hogy a hívásaimmal zaklatom és ezt így a fejemhez vágta,nem hívom sokszor napi 1-szer szoktam felhívni délután amikor tudom hogy nincs különösebb dolga,azt mondta hogy már lassan zaklatásnak veszi...sajnos 400 km van köztünk és másképpen nem tudom kimutatni hogy gondolok rá és hogy érezze hogy bár ilyen távol de itt vagyok neki...este 1-2 órát szoktunk skypolni és azt mondta hogy már az is sok neki és hogy nincs magánélete nélkülem...nagyon megbántott mert azt gondoltam én is a magánélete része vagyok...amikor ezt így mondta nekem megsemmisültem egy pillanat alatt...elvileg közös jövőt tervezünk egymással és ilyet a fejemhez vág..nem zaklatom mert napi egy sms-t írok neki vagy felhívom de azt sem mindig,skypon minden este beszélünk 1-2 órát...napközben kedvességből szoktam felhívni mondom biztos jól esik neki,de hát tévedtem..azt gondoltam hogy mivel ilyen távolság van köztünk az a napi 1 hívás vagy sms belefér...ő soha vagy nagy ritkán szokott felhívni magától és legtöbbször eddig mindig én mentem hozzá..most is mondta hogy jön de lemondta mert hogy nincs pénze,tudom hogy van pénze neki....már 2 hete várom és készülök hogy jön és lemondta...teljesen kész vagyok és már nem tudom mit gondoljak a dologról...

25/F

2011. nov. 13. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után nagyon kevés az esély hogy össze fogtok költözni. Az is lehet, hogy talált már mást?

Meg ér neked annyit az egész hogy ne tudj méltóság teljesen szakítani vele, hanem inkább csúszni-másznod kelljen utána?

Nekem van erre ehhez kapcsolódó, hasonlító sztorim.

Egyszer a férjem egyik ismerősénél számítógépet javított. Elképedve látta, hogy az ismerőse öccse, férfi létére szó szerint bőgött. Meg kérdezte tőle mi a baja.

A srác zokogva mondta, hogy ő annyira szerelmes, hogy szinte nem tud létezni a szerelme nélkül.ő BELEHAL HA NEM VEHETI EL FELESÉGÜL. Egy évre rá a csaj betöltötte a 16.évét és már feleségül vehette. A srác sem volt több 19 -nél. Született nekik 2 gyerekük. És azóta elváltak. Ennyit a nagy szerelemről. :-)

2011. nov. 13. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha lehet személyesen, de ha nincs más, akkor skype-on beszéljétek meg az egészet amilyen hamar csak tudjátok. Mond el neki, hogy te úgy gondoltad jól esik neki, ha hallja a hangod, ha érezheti, hogy bár távol vagy tőle, de lélekben mindig vele. Mert neked legalábbis jól esik ez, de hát ugye a nők másak, mint a férfiak. De ne morogd le, hogy olyan izé voltál velem meg ilyenek, mert lehet csak valaki épp nagyon felhúzta, te pedig pont rosszkor hívtad. Tudod az ember sokszor azon vezeti le a feszültségét, aki ezt meg sem érdemli, és a világon a legjobban szereti.

Persze ennek az ellenkezője is lehet, hogy van valakije, egy harmadik fél. Éppen ezért kell, hogy nyugodtan ezt át tudjátok szépen beszélni. Azt is beszéljétek át, hogy milyen sűrűn legyen telefon, vagy sms. Te pedig akármilyen nehéz is, de próbáld betartani ezt.

Tudod egy kapcsolatot a távolság sokszor felemészt, de azért vannak kivételek.

2011. nov. 13. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Alakulóban van neki egy másik kapcsolat. Ez 100%. Csak amég nem tuti a dolog,addig még nem kapsz lapátot. Ha véletelün visszatáncol hozzád,akkor ő nem kellett az uj pasinak,max csak egy éjszakára.
2011. nov. 13. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:
én is távkapcsolatban élek és még ennyit sem tudunk találkozni. Kb hetente 3szor beszélünk több órát(2-3-4) skypeon, amúgy váltunk egy-két smst. Amikor ragaszkodtunk hozzá, h minden nap beszéljünk, mi is sokkal többet veszekedtünk, egyrészt nem volt mit mondanunk egymásnak, és nem is csináltunk egyéb programokat, mert otthon ültünk a gép előtt. Azóta rájöttünk, h ha közelebb lennénk, akkor se találkoznánk minden nap, így csak ennyit skypeolunk, a többi időpontban meg élményeket szerzünk, tanulunk, barátainkkal vagyunk, h aztán úra örülhessünk egymásnak, mikor beszélünk. Tényleg nem kellene ennyit beszélnetek, főleg ha másra nem is jut ideje. De ezt nem tudom h vissza lehet-e még fordítani, mint ahogy azt sem, h nem voltatok őszinték egymással(legalábbis ő biz
2011. nov. 13. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:

bocsánat, a folytatás:

biztos nem volt az veled). Szerintem sem szeret sajnos már de annyi gerinc sincs benne, h közölje. Kérdezz rá. Sok erőt!!

2011. nov. 13. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!