Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elbizonytalanodtam az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbizonytalanodtam az eljegyzésben, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, megérett a kapcsolatunk a barátnőmmel, az eljegyzésre.

Még kíváncsi voltam valamire, ezért megkérdeztem tőle, hogy hogy gondolja a kapcsolatunkat, meg úgy általában a párkapcsolatokat. Arra voltam kíváncsi, ha összeházasodunk, akkor együtt öregszünk-e meg, meg sírig tartó kapcsolat, meg ilyenek, mert én így gondolom.

Persze nem azt vártam, hogy egyértelműen jelentse ki, hogy velem marad életem végéig, de azért az elvre voltam kíváncsi, hogy ha összeházasodunk, akkor azért gondolkodjon úgy, hogy mim ár életünk végéig együtt leszünk.

Azt felelte, hogy ez nem feltétlenül van így, nem kell ilyenekbe belegondolni, élvezzük együtt az életet, amíg tudjuk egymással, aztán ha jön valaki más, akivel jobb, akkor ez van, cserélni kell.

Meg ez a maszlag, hogy nem az a lényeg, hogy medddig vagyunk együtt, meg hány partnerünk lesz még, hanem hogy boldogan teljenek az éveink.

Nem tudom, nekem ez így fura, mert persze megeshet, hogy szétmegyünk, de azért ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egymás mellett öregszünk meg.

Az tuti, hogy szeret, meg hogy velem képzeli el, de ez a gondolkodás mód nem tetszik, így nem tudok vele úgy tervezni, nincs meg bennem az, hogy ha mondjuk együtt felépítünk valamit, annak lenne értelme, mert lehet, csak pár évig leszünk együtt.

Eléggé elbizonytalanodtam.

2013. okt. 7. 10:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor a kérdésre válaszolva, ha olyan ember vagy aki csak a a mának él..akkor mindent hagy így ahogy van.

Ha olyan vagy aki családot akar a párjával akivel közösen végigélnek egy életet, nem hogy eljegyzést nem tartanék hanem szakítanék is.

2013. okt. 7. 11:21
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

"Azt felelte...élvezzük együtt az életet,

amíg tudjuk egymással,

aztán ha jön valaki más,

akivel jobb,

akkor ez van,

cserélni kell."

Ebből melyik szót -vagy kifejezést- nem érted???

Vagy minden nap így akarsz felkelni, hogy ma lecserél-e "párom" egy újabb versenyzőre??!!

2013. okt. 7. 11:24
 23/33 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmi választ vártam, igen.:)

Csak azt nem foghatom fel, hogy valakinek nem az a jó, hogy együtt van valakivel hosszútávon, jóban rosszban, biztos háttérrel, hanem hogy váltogatja a partnereit x időközönként, mindent újra felépíteni, tényleg a mának élni. De nem vagyunk egyformák.

2013. okt. 7. 11:26
 24/33 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, én elhiszem, hogy szeret téged és nincs senkije. Ebben az egészben inkább azt érzem aggasztónak, hogy ha már a kapcsolat kezdetén (ami ugye a legjobb, legfelhőtlenebb rész) így áll valaki ezekhez a dolgokhoz, akkor mennyire fog tudni ellenállni a későbbi csábításoknak, mert csábítások mindig lesznek, ezt hosszabb távon nem lehet megúszni.
2013. okt. 7. 11:28
 25/33 A kérdező kommentje:
Jó, most ezt nyilván nem így értette, csak ha már nagyon lapos a kapcsolatunk vagy valami olyan gond történik, akkor nem megjavítani akarja, hanem elhagy, esetleg elgyengül annyira, hogy úgymond vadászható préda lesz.
2013. okt. 7. 11:28
 26/33 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, ő most per pill. szeret és melletted van,de ha jön jobb, le fog lépni. És még csak nem is mondhatsz semmit, mert előre szólt. Én nem terveznék hosszú távra, a megszokott kapcsolatnál sokszor jön újabb, izgalmasabb, ez a hozzáállás meg nem egy életbiztosítás.
2013. okt. 7. 11:30
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Oké, most nincs senkije, most boldog veled. Honnan tudhatod, hogy holnap, egy hét múlva, vagy egy hónap múlva még így lesz? Mert szerintem ennél a lánynál esélyes, hogy dob az első fellángolásért, ha egy kicsi hullámvölgybe is kerül a kapcsolat. Ilyen bizonytalanságot akarsz? A te dolgod, tedd azt. Csak majd ne gyere ide sírva jó? Talán el kellene gondolkozni a válaszokon, ha már 3 oldalon keresztül írjuk, hogy erre a kapcsolatra nem lehet jövőt alapozni. Érdekes módon velem lehet jövőt tervezni, mégis a boldogság is fontos.
2013. okt. 7. 11:48
 28/33 A kérdező kommentje:
Igazság szerint a felfogásunk is nagyon más, ő állandóan menne, én nem annyira már, ő ilyen durr bele típus, én mindent meggondolok, ő rendetlen én nem.
2013. okt. 7. 11:52
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, itt a kulcs. Nem illetek össze. Másban sem, nemhogy elköteleződés terén. Te nem érted őt, ő nem értené az eljegyzést. Így is lehet élni 3 évig együtt, de hosszútávon nem éri meg. Az érett szerelemhez nem csak a szenvedély meg az intimitás tartozik hozzá, hanem az igény a vele való elköteleződésre is. nála ez nincs meg. Ez ilyen 3 lábú szék... ha részéről csak két láb van meg, az attól még szerelem lehet, csak mire kialakulhatna az elköteleződés(3 év után ideje volna), addigra a két láb is meginog majd, mert a szenvedély nem stabil állapot. Egyébként meglep, hogy eddig a házasság sose került szóba köztetek. 20L
2013. okt. 7. 12:25
 30/33 A kérdező kommentje:

Gondolom nem meglepő akkor, hogy gyereket nem akar, a házasság meg úgymond mindegy neki, különösebben nem igénye.

Nyilván a kérdésem tartalmáról esett már szó köztünk valamilyen szinten, de konkrétan csak most.

Azért is tudom, hogy ő alapból gondolkodik így, nem azért mert nem szeretne vagy lenne harmadik, mert azért puhatolóztam már nála ilyen ügyekben.

2013. okt. 7. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!