Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elbizonytalanodtam, pedig májusban lenne az esküvőnk. Adnátok tanácsot?
6 éve vagyunk együtt a párommal, ebből kb. 5éve együtt is élünk. Nagyon szeretem őt még mindig, de nincs már szenvedély, azt érzem, nem vagyok szerelmes belé. De ezt már régóta érzem,legalább 1éve, csak mindenhol azt mondják, hogy a szerelem úgyis elmúlik előbb-utóbb, de ha marad a mély szeretet, akkor az jó alap egy házassághoz. De most nagyon elbizonytalanodtam, mert sem őt, sem magamat nem akarom becsapni. Beszéltem vele az érzéseimről, ő azt mondja még mindig nagyon szeret,nem tudná elképzelni nélkülem és, hogy ő csak velem boldog.
Nem tudnám megcsalni. Régen is voltak próbálkozók, de mindenkit elutasítottam. Most is ezt tenném, de néha úgy érzem, lehet, hogy bele tudnék szeretni másba. Szörnyen érzem magam. Jó ember, tisztelem, szeretem, tudom, hogy ő mindig egy biztos pont lehetne az életemben, de jó ez így, hogy közben szerelmes tudnék lenni másba? Vagy ezek csak fellángolások lennének és elmúlnak és maradjak a nyugodt életnél egy olyan emberrel, akire lassan úgy nézek, mint ha a testvérem lenne? Tudom, hogy senki nem tudna úgy szeretni, mint ő. Nem az unalom a baj, mert bár unalmas, de mindig is próbáltuk néha feldobni a kapcsolatot, de mostanság még azt sem érzem magamban, hogy próbálkozni akarok, inkább mást csinálok szívesebben. Iszonyúan gyötrődöm. Félek, hogy rosszul döntök. Ha az eszemre hallgatok, vele maradok. De ha a szívemre, akkor nem biztos.
28évesek vagyunk mindketten.
Köszönöm annak, aki válaszol, nagyon szükségem lenne a tanácsokra, hogy ti hogy látjátok a helyzetet.
És mi lesz, ha szerelmes leszek valaki másba? Nem akarnám becsapni őt soha, tényleg nem csalnám meg, de már azt is szemét dolognak érezném vele szemben, ha kialakulna az érzés. És úgy érzem, ki tudna alakulni más iránt.
Nem oldható meg a szünetelés, együtt lakunk, család messze, munkahely mindkettőnknek itt. Barátaink nem nagyon élnek itt, akihez mehetnénk.
Èn pont így voltam. 25 éves voltam mikor féjrhez mentem pont ugyan ezekkel az érzésekkel egy 5 éves kapcsolat után. voltFérjem szuper volt, de hiányzott már valami. De hát szertejük egymást és egy jó ember volt az exem.
Aztán jöttek porblémák, egyre több, és nem tudtunk túllépni rajta. Aztán egyszer csak jött egy másik férfi. Elsö látásra szerelem volt mindkettönk részéröl. Egyszerüen képtelen voltam ellenállni, ö megtestesített mindent amiröl eddig álmodtam. bele mentem a kapcsolatba, és kb 2 hét után tudtam hogy soha többet nem akarnék abba a régi kapcsolatba vissza menni.
Elváltam, majd oda költöztem az új páromhoz. 1 évet voltunk így összesen házasok.
Párommal már 6 éve együtt vagyunk, tavaly házasodtunk, van 2 gyerekünk, és a mai napig iszonyat szerelem van köztünk. ha egy filmet nézek ahol romantikus rész van, az exem alatt mindig másra gondoltam, álmodoztam, hogy nekem is lehet mjad ilyen romantikus pillanatom, ilyen érzésem. Most meg azt érzem, hogy jé pont így érzek a férjem iránt, hogy mi ezt mind megéltük és még mindig milyen jó érzés a férjemhez bújni, és mennyire szeretjük egymást.
Azóta nem álmodok éjszaka más férfiakkal.
A probléma, hiába éreztem az exemnél már nem biztosra a kapcsolatomat, nem mertem kilépni, mert féltem egyedül maradok.
"És mi lesz, ha szerelmes leszek valaki másba?"
Akkor majd csak akkor mondd el neki, hogy beleszerettél valaki másba, és váljatok el. De előre arra várni, hogy mi lesz, ha beleszeretek valaki másba?
Én 15 éve vagyok házas, velem is előfordulhat bármikor, hogy beleszeretek valaki másba... még nem szerettem bele senki másba eddig :)
"Szeress szelíden és szeretni fogsz sokáig."
Shakespeare bácsi okos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!