Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Teljesen elbizonytalanodtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elbizonytalanodtam, pedig májusban lenne az esküvőnk. Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, ebből kb. 5éve együtt is élünk. Nagyon szeretem őt még mindig, de nincs már szenvedély, azt érzem, nem vagyok szerelmes belé. De ezt már régóta érzem,legalább 1éve, csak mindenhol azt mondják, hogy a szerelem úgyis elmúlik előbb-utóbb, de ha marad a mély szeretet, akkor az jó alap egy házassághoz. De most nagyon elbizonytalanodtam, mert sem őt, sem magamat nem akarom becsapni. Beszéltem vele az érzéseimről, ő azt mondja még mindig nagyon szeret,nem tudná elképzelni nélkülem és, hogy ő csak velem boldog.

Nem tudnám megcsalni. Régen is voltak próbálkozók, de mindenkit elutasítottam. Most is ezt tenném, de néha úgy érzem, lehet, hogy bele tudnék szeretni másba. Szörnyen érzem magam. Jó ember, tisztelem, szeretem, tudom, hogy ő mindig egy biztos pont lehetne az életemben, de jó ez így, hogy közben szerelmes tudnék lenni másba? Vagy ezek csak fellángolások lennének és elmúlnak és maradjak a nyugodt életnél egy olyan emberrel, akire lassan úgy nézek, mint ha a testvérem lenne? Tudom, hogy senki nem tudna úgy szeretni, mint ő. Nem az unalom a baj, mert bár unalmas, de mindig is próbáltuk néha feldobni a kapcsolatot, de mostanság még azt sem érzem magamban, hogy próbálkozni akarok, inkább mást csinálok szívesebben. Iszonyúan gyötrődöm. Félek, hogy rosszul döntök. Ha az eszemre hallgatok, vele maradok. De ha a szívemre, akkor nem biztos.

28évesek vagyunk mindketten.

Köszönöm annak, aki válaszol, nagyon szükségem lenne a tanácsokra, hogy ti hogy látjátok a helyzetet.

2013. jan. 4. 10:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

attol h szeretetté alakul a szerelem attol még érezned kéne hogy vele akarsz lenni.

mert ha csak szeretet kéne egy kapcsolatohoz együtt élhetnék bármelyik jobarátommal.26 vagyok,lány. egyszer éltem együtt 2 évig valakivel(22-24 éves koromig akibe igazán soha nem voltam szerelmes. több volt annál. lelkitárs,legjobb barát, bátyó, minden amit el tudsz képzelni és olyan szinten kötödtem hozzá hogy mikor vége lett vagy egy évig nem tudtam talpra állni. sose volt még ilyen mélypontom.Azota van más párom akit szintén imádok meg el tudnám képzelni vele az életemet de az emlitett örökké itt él bennem jobarátok vagyunk azota is de eza szerete ugyanugy meg van bennem iránta csak már tulléptem.ennyi.szerintem ez az igazi szeretet.ha ugy érzed h lapos nem igazán jo és vágyakozol másfelé akkor annak semmi értelme.

2013. jan. 4. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Egy hosszú kapcsolatban ez a periódus visszaköszön néhányszor.Mi 12 éve vagyunk együtt és többször is előfordult,hogy nem voltunk egy hullámhosszon,bár nem balhéztunk,de nem élveztük egymás társaságát,közelségét úgy ahogy előtte pl egy évvel.Mi ilyenkor megijedünk és rákapcsolunk,de semmiképp nem szállunk ki a kapcsolatból.Inkább az eszemre hallgatnék,mint a szívemre. Tegnap azt mondta a férjem,hogy azért szeret a legjobban,mert én szeretem. Bénának hangzik,de olyan egyszerű és őszinte volt.Nekem ez elég.:)
2013. jan. 4. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek már nem lesz jó vége.

Én 5éve vagyok a férjemmel.És van,hogy néha nem érzem a lángolást,de azt mindig tudom,tudtam,hogy Ő kell nekem és vele akarom leélni az életem,még a legnagyobb veszekedésünknél is.Nem tudnám elképzelni ,hogy boldog legyek nélküle.Te hogy érzed ezt?Gondolkodj rajta,tudnál nélküle boldog lenni?

2013. jan. 4. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gondolod, nézd meg ezt a vidit. Igaz, hogy hosszú, de sok mindenre válazt kaphatsz belőle:

http://www.youtube.com/watch?v=DkmuUItEs40

Ajánlom a többi vidit is, nagyon érdekesek.

2013. jan. 4. 11:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem neked érzelmileg kevés ez a kapcsolat. Időben mondd el neki. Persze az is lehet, hogy bepánikoltál az esküvőtől, de szerintem nem ez a helyzet. Ez a megérzésem a soraidból.
2013. jan. 4. 12:12
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

5 vagyok.

Ha már minden elmúlt már igyekezhet, te már mást akarsz, és soha nem lehet vissza hozni.

Régen is hiányzott valami a kapcsolatotokból, csak akkor még szeretted és benned volt a remény hogy megváltozik a helyzet és szuper lesz a kapcsolatotok, hogy talán jobban össze kell érnetek. De nem így lett és ezt már te is belátod hogy kutyából nem lesz szalonna és ha még is kinek kellene kutya szalonna.

Ugye írtam, hogy elváltam. A volt férjem is probálkozott mikor megpróbáltuk a kapcsolatot megmenteni, de már nem volt ugyan az. Olyan eröltetett kutyaszalonna volt.

A mostani férjemmel más. tavaly volt egy pár hónapos laposodás a kapcsolatunkban. Hiányoltam a régi férjemet. Sokat kötöszködött. Aztán elkezdtünk erösen veszekedni ezen, hogy kiben is van a hibás. Ès arra ébredtünk rá, hogy mindketten erösen akarjuk hogy vissza álljon a helyzet. Ami fontos volt, hogy NEM megváltoztatni akartuk hanem a régi dolgot vissza állítani. Veszekedtünk egy nagyot, és rájöttünk, hogy mindekttönkben sok hiba van, egyikönk sem hibás kimondottan, és szinte napok alatt megoldodott a probléma egyikönknek sem volt nehéz vissza állnia a régire. DE ez azért volt, mert mindketten akartuk, és a lényeg hogy nem megváltozni kellett egyikönknek sem hanem a régi énünket vissza hozni, ami nem nagy dolog ha ráébred az ember a problémára.

Exférjemnél a baj ott kezdödött hogy megváltoztatni akartam. amit elvártam töle az soha sem volt meg benne. reménykedtem hogy egyszer olyan lesz mint az amit szerettem volna. De ö nem volt az, csak egy ábrándot tápláltam.

2013. jan. 4. 12:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Minden komoly döntés előtt feltámadnak az emberben a kétségek. biztosra sose mehetünk, hogy mi lesz 10-5-2-1 év múlva? Nem tudjuk, és ez a szép, hogy mégis vannak terveink. A lángolás bizony elmúlik, de ha gondodban-bajodban számíthatsz rá, akkor mégis ő az igazi.

( Ezért nincs az a szerelem, ami a 20év előtti vőlegényemtől, a gyerekeim apjától elvonhatna )

2013. jan. 4. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ez valaha igazi szerelem volt, akkor én nem adnám fel a helyedben. Ha sosem volt, az, akkor érdemes váltani, mert az igazi szerelem az, ami ahhoz kell, hogy az emléke megmentsen hasonló krízisben. Olyan ez, mint ha valakinek gyereke születik. Neki ő a legszebb, a legédesebb, stb...És ezt az édes kis angyalt látja majd benne 15 év múlva is. Ezért fogja majd akkor is szeretni tudni, amikor már nem szép, nem kedves. Ehhez kell a szerelem, hogy lásd őt a legcsodálatosabbnak, olyannak amilyennek senki más nem látja. Ha ezt átélted Vele, ne add fel. Igenis ki fog hűlni az újjal is a lángolás. Csak idő kérdése.
2013. jan. 6. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!