Nagyon elbizonytalanodtam a vőlegényemmel kapcsolatosan! Szerintetek a szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Én szörnyen biztos vagyok benne hogy a párommal akarom leélni az egész életemet, ha ilyen bizonytalan lennék, mint te, akkor nem tudnék hozzámenni...
Hány ffi volt előtte az életedben? Ez sokat számít szerintem jelen helyzetben.
Az, hogy nem volt előtte férfi az életedben, nem számít semmit. Aki szajháskodik, annak sem jobbak a kapcsolatai.
A lángoló, elsöprő szerelemből ritkán lesz jó kapcsolat vagy házasság. Sokkal fontosabb, hogy szeressétek, megértsétek egymást. Ez biztosabb alap a házassághoz, mint ha örökké nyalnátok-falnátok egymást.
Figyelj! Vannak olyan emberek, akiknek nem hiányzik az "őrült" szerelem, a lángolás és tök jól elvannak olyan kapcsolatban, házasságban, ahol "csak" szeretet van. Van egy 42 éves pasi ismerősöm. Ő azt mondta, mikor terhes lett az élettársa, hogy igaz, hogy nem szerelmes, nincs meg az a lángolás, de jól megvannak és úgy gondolja/érzi, hogy neki ez nem is hiányzik, "lángolt" már eleget.
Van olyan is, aki hozzámegy valakihez, mert jól megvannak, megértik egymást, szintén nincs nagy szerelem, de aztán rájön, hogy valami mégis hiányzik.
Ha úgy érzed, hogy hiányzik neked az, hogy szerelmes legyél, akkor ne menj feleségül hozzá. Ha ilyen aggályaid vannak, az régen rossz.
Igazából ezt neked kell eldöntened, tisztába rakni magadban az érzéseidet. Lehet, hogy arra lenne szükségetek, hogy egy kicsit "szüneteljetek", bár én nem igazán hiszek ebben, de azért vannak, akiknek ez segít.
"Rengeteg ismerősöm mesél a kapcsolatáról, hogy mennyire bolondulásig szeretik egymást, meg látom, ahogy egymásnak esnek az utcán. Tudom, hogy ez nem kéne, hogy számítson, de annyi embert látok fb-n, akik ilyen elsöprő szerelemmel szeretik egymást."
Remélem tréfálsz. A faszbukos álboldogság, meg az utcán pettingelés, magamutogatás, messze nem a szerelemről szól. Az viszont bizonyos, hogy ha ilyen kétségeid vannak, mégpedig nem a társad jelleme miatt, hanem ilyen gyerekes mizériák zavarnak, akkor jobb, ha nem kapkodjátok el azt a házasságot.
Tudom, hogy hülyeség, és nem is mondtam, hogy erre vágyom! Csak azt, hogy ez a dolog összeköt embereket, olyanokat is, akik lehet, hogy csak feleennyire illenek össze, mint mi. És minket ez nem köt össze, és így nehezebb.
Amúgy mondtam, hogy légyszi finomabban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!