Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam az eljegyzésben, ti mit tennétek?
Úgy érzem, megérett a kapcsolatunk a barátnőmmel, az eljegyzésre.
Még kíváncsi voltam valamire, ezért megkérdeztem tőle, hogy hogy gondolja a kapcsolatunkat, meg úgy általában a párkapcsolatokat. Arra voltam kíváncsi, ha összeházasodunk, akkor együtt öregszünk-e meg, meg sírig tartó kapcsolat, meg ilyenek, mert én így gondolom.
Persze nem azt vártam, hogy egyértelműen jelentse ki, hogy velem marad életem végéig, de azért az elvre voltam kíváncsi, hogy ha összeházasodunk, akkor azért gondolkodjon úgy, hogy mim ár életünk végéig együtt leszünk.
Azt felelte, hogy ez nem feltétlenül van így, nem kell ilyenekbe belegondolni, élvezzük együtt az életet, amíg tudjuk egymással, aztán ha jön valaki más, akivel jobb, akkor ez van, cserélni kell.
Meg ez a maszlag, hogy nem az a lényeg, hogy medddig vagyunk együtt, meg hány partnerünk lesz még, hanem hogy boldogan teljenek az éveink.
Nem tudom, nekem ez így fura, mert persze megeshet, hogy szétmegyünk, de azért ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egymás mellett öregszünk meg.
Az tuti, hogy szeret, meg hogy velem képzeli el, de ez a gondolkodás mód nem tetszik, így nem tudok vele úgy tervezni, nincs meg bennem az, hogy ha mondjuk együtt felépítünk valamit, annak lenne értelme, mert lehet, csak pár évig leszünk együtt.
Eléggé elbizonytalanodtam.
"Nem azt mondta, hogy jobb jön, hanem hogy nem az a lényeg, hogy hány partnered van meg meddig vagytok együtt, hanem hogy boldogok legyetek."
Nekem ebből az jön le, hogy mindegy neki ki a partnere, csak éppen akkor Ő boldog legyen. Igaza van, aki azt írta, hogy a mának él ez a lány.
2-es válaszoló voltam (26/n)
A szerelem rózsaszín köde lecseng 2-3 év után... ezt tudomásul kell venni, onnantól a szeretet marad...
A párommal 10 éve vagyunk együtt, de 2-3 évenként újraszerelmesedtünk, voltak mélypontok, és volt csak szeretet.
Ennek így semmi értelme, pontosan úgy kell élni ha hosszú távra tervezel házassággal vagy az nélkül, hogy ő lesz az akivel leéled az életed.
Nem pedig nyitott szemmel minden szembejövőre rákacsingatva, hátha ő jobb lesz....
Egy biztos ez a lány játszik veled, nem szeret max azt hiszed hogy igen...ennek hosszútávon nincs értelme!
Persze, ha reálisan nézem, az a lényeg, hogy boldog legyek, ebben igaza van.
De ezt egy életen át nem lehet megadni a másiknak állandóan, és nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy akkor 2-3 évente cserélgetem a partnerem.
Amúgy ezen már korábban is gondolkodtam, hogy lehet, hogy a párom szerelem függő, mert az eddigi kapcsolatai mind 2 évig tartottak.
Egy volt neki, ami 4 évig tartott, de ott 2 és fél év után beleszeretett egy másikba, csak nem mert kilépni az akkori kapcsolatából(vagy nem akart, nem tudom az okát). Szóval együtt volt valakivel 4 évig, de az utolsó másfél évben mást szeretett.
Szeretni biztos hogy szeret, vulgárisan mondva kinyalja a pcsámat.
Ő egyszerűen csak így gondolkodik.
Az semmit nem jelent hogy nyalja előtted a földet, csak max annyit hogy nő....az is lehet hogy már most félrekacsingat.
Nőként mondom...a biztonságra hajtunk egy hosszú kapcsolatban...mikor ilyeneket mondtam a páromnak már rég gond volt...így visszagondolva az elejétől nem vettem őket komolyan. Ugyanígy gondoltam mint ő, még nem találkoztam egy olyan pasival akivel csakis a halálomig tudom elképzelnie.
Nem védem, csak leírom a tényeket.
Tudtam, hogy az jön, hogy nem szeret igazán, pedig biztos, hogy nagyon szeret, és nincs a láthatáron senki. Persze ezt nem kötelező elhinni.
Csak azt szeretném, hogy a kérdésre koncentráljunk, és szerettem volna kizárni az olyan dolgokat, hogy biztos nem szeret, meg van valakije.
Szóval szerettem volna rávilágítani, hogy ő így gondolkodik, és nem azért, mert nem szeret vagy lenne egy harmadik vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!