Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eljegyzési ötletről szeretnélek titeket megkérdezni hogy így jó lenne-e vagy sem?
Ezek után biztos fog, hidd el:) Ha én lennék a lány helyébe biztos egész életemben végig kísérne.
Még ugy tehetnéd egyedibbé, ha graviroztatsz a gyűrűbe valamit. Pl.: Forever vagy az évforduló dátumát, vagy épp a lánykérés dátumát, a neveteket vagy bármit!:)
Nekem tetszik a gyűrű, bár tény h nem a hagyományos egy nagy több kicsi kő. Valószínűleg akkor az esemény is majd tetszik neki, mert hát az sem mindennapi lánykérés:)
De ha ő mondta h ez tetszik, akkor nem számít rá h eljön a nap? Vagy csak addig nyaggatott míg megvetted?
Sztem a mai világban nem mind1, h ő akarja vagy csak te vagy mind2en. De ha így "elkényezteted" ( vedd a lehető legjobb értelemben) akkor biztos h nagyon imádod és neked is felejthetetlen lesz az a bizonyos szó, amit vársz tőle.
Egy igazi férfinek ezek a döntések nem okozhatnak gondot, de már a vége fele jársz, a leírtakból ítélve. Már a nagyján kész vagy csak meg kell valósítani! Ha eddig ment egyedül, ezután is fog!;-) Igazán egyedi és emlékezetes, ötletes!
A gravíroztatásban pedig az ékszeres segíthet, kérdezd meg h ajánlja vagy sem és el van döntve, ne félj ő úgyis megmondja az igazat.:-)
Ne gravíroztass, mert ha szűkíteni, vagy inkább tágítani kell később a gyűrűn, akkor a szöveg úgyis sérül. Az ötleteid nagyon jók, szerintem ne hallgass azokra akik le akarnak beszélni róla. Te ismered a legjobban a párodat, és magadat is, ha ezt így találtad ki, akkor így csináld. Más biztosan máshogy csinálná, de ez nem mások napja.
Hajrá! Szerintem kapcsold is le a gépet, mielőtt valaki megint eltántorít. A gyűrű nagyon szép, nagyon különleges. Majd írd meg az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!