Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnélek titeket megkérdezn...

Szeretnélek titeket megkérdezni hogy az anabol szteriod milyen hatással van?

Figyelt kérdés
Milyen hatással van pontosan az anabol azt tudom hogy mi szerint megy az adagolása és nem is 1 erős szteroid de 2 évet gyúrtam most 4 hónap kihagyásom van és ha elkezdek újra edzeni akkor szteroiddal akarom szerintetek megéri? ja és úgy tudom hogy csak akkor lesz az ember impotens ha túladagolja ez igaz?(csak értelmes választ köszi!)
2013. febr. 19. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

az anabol legfontosabb szerepe a protein szintézis gyorsítása, tehát segít a fehérjének beépülni az izomba, emellett nagy mértékű vízmegtartás is jellemzi ezért van a nagy szintű tömegnövekedés,

Impotenica az egy más kérdés

mindenki ember különböző valakinek lehet nem lesznek poteciális problémai napi 50mg tó sem és valakinek lehet már 10mg tól is lesz.

Alacsony dózis is elég a saját tesztoszto termelésed leállításához.

2013. febr. 19. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
bocsi protein szintézis növelés nem gyorsítása
2013. febr. 19. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor szerinted megéri szedni vagy nem? Csak mert elkezdenék anabolozni csak inpotenciától félek de csak kis mértékbe szednék! vagy a mérték mind 1 tud lenni ink sokat rövid idő alatt?
2013. febr. 19. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:

ez a te döntésed én nem mondom azt hogy szedd és azt sem hogy ne szedd neked kell eldöntened, hogy megér e ez neked ennyit.

Az impotencia elkerülése érdekében javaslok az anabol mellé napi 1szem proviront de ha teheted inkább kettőt és kúra végén hogy hormonrendszered a normális kerékvágásba kerüljön vissza 1 doboz tamoxifent így a kúra közben szerzett új izomzat egy részét meg is tudod tartani

2013. febr. 19. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!