Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és súlyoztam 1...

15 éves vagyok és súlyoztam 1 évet de nem sok eredményt hozott anabol t szeretnék szedni milyen hatással lehet ez rám?

Figyelt kérdés
50 darabot akarok beszedni naponta 1 vagy 2 darabot és ha 50 veszek be aszt monták attól semmi bajom nem lesz csak ha nagyobb menyiségben szedném ez igaz mert nemtom mit higgyek rendes válaszokat kérek előre is köszi!
2012. dec. 22. 09:39
1 2
 1/16 Dogmatix91 ***** válasza:
83%
15 évesen még súlyzózni sem szabadna, nem, hogy kokszolni! Milyen hatással lehet ez rád? A maradék eszed is elmegy tőle... komolyan ilyen világban élünk, ahol egy 15 éves gyerek izomkolosszus akar lenni (természetesen egyik napról a másikra) és szteroidokhoz nyúl? Egy valamire való edzőteremből el is küldik az ilyen fiatalokat. Gyanítom egyébként azért nem hozott sok eredményt, mert a kajád nincs rendben, és/vagy az edzések nem voltak megfelelőek. NE KOKSZOLJ!
2012. dec. 22. 09:50
 2/16 A kérdező kommentje:
értlek de ha nemlenne semmi bajom enyitől akor beszedném csak legalább 20 darabot de ha akármilyen bajom lenne nemszedném be ilyen kis dózis is bajt okozhat aszonták aki évekig szedi annak lehet baja de ha bajom lehet maradok a tápkieg nél
2012. dec. 22. 09:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A szteroid hosszú távon nem okoz gázt, mondjuk 1 hétig szeded, de utána már gáz lehet :) Bár ha egyszer kipróbáltad, akkor nehéz letenni. „nincs egy kúra, csak első”
2012. dec. 22. 10:05
 4/16 SSanchez ***** válasza:
100%
Maradsz a tápkiegnél? Semmit nem ér megfelelő étrend nélkül, szóval ha te tejsavó proteintől akarsz izmosodni, akkor hagyd a fenébe. Neve is mutatja, hogy csak egy kiegészítő, pl edzés utánra, amikor tápanyagot vissza kell tölteni.
2012. dec. 22. 10:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

50 darabtól is sok bajod lehet, szépen felborul a hormonháztartásod, pláne ilyen korban.

Maradj a rendes tömegnövelő étrendnél, vitaminnál, edzés után proteinnel+gyors szénhidráttal. Nem kell kox!

2012. dec. 22. 10:26
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Inkább valami iq serkentőt kéne beszerezned.
2012. dec. 22. 10:26
 7/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek majd eldöntöm még mert unokatesóm 15 éves és szedi mint az állat semmi baja meg egy haverom aki 12 éves nemtom meglássuk 50 darabot kiszedek mit okoz nálam már csak aszt kérdem valakitől semmi károsodást?
2012. dec. 22. 10:27
 8/16 A kérdező kommentje:
oké értem köszi
2012. dec. 22. 10:28
 9/16 anonim ***** válasza:
mondjak vmit? NEM fog hatni semmit ha nincs tömegnövelő étrended :P csak zsírosodni fogsz
2012. dec. 22. 10:35
 10/16 dirtboy ***** válasza:

1 perctől kezdődik a lényeg 1:30nál érkezik de 3:18ig abszolút neked szól.

http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

2012. dec. 22. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!