15 éves vagyok és súlyoztam 1 évet de nem sok eredményt hozott anabol t szeretnék szedni milyen hatással lehet ez rám?
Figyelt kérdés
50 darabot akarok beszedni naponta 1 vagy 2 darabot és ha 50 veszek be aszt monták attól semmi bajom nem lesz csak ha nagyobb menyiségben szedném ez igaz mert nemtom mit higgyek rendes válaszokat kérek előre is köszi!2012. dec. 22. 09:39
11/16 anonim válasza:
Én lehet felpofoznám ezt a kölyköt..
Amúgy akinek a szülei hagyják hogy ekkora selejt legyen, az haljon meg.. Nincs választás, még szaporodás előtt -> akkor tart az evolúció.
Miért akar egy 15 éves olyan ütemben izmosodni, hogy ahhoz kib.aszott gyógyszer kelljen, amikor eleve a legjobb korba ér testépítéshez, éppen beindul a saját tesztó termelése, mi a fracos mézescsupor van ezzel? És ha egyszer felhúzza az agyam az unokatesó aki ilyen példát mutat és keresztbe töröm a gerincét, akkor is ő lesz a követendő, egészséges ember?
12/16 anonim válasza:
Abszolút egyetértek Harcműves.:)
13/16 anonim válasza:
májzsugor,májrák,hajhullás,potenciazavar,heresorvadás,zsíros bör,szteroid aknék kialakulása a háton vállon,veseelégtelenség,májtumor,májcirhossis
válogass közülök
14/16 Takumi válasza:
A kérdés kamu. Amennyiben mégsem, egy jobb teremből elzavarnak. Az unokatesód meg szégyen szúrni fél mi??:DDD Maradj a tömegnövelő étrendnél. Normális edzésterv is kell.
15/16 A kérdező kommentje:
köszi de tudod ki haljon meg haver te oké azért kérdeztem mert nem értek hozzá
2012. dec. 22. 13:30
16/16 A kérdező kommentje:
TaplalkozasHarcmuves ne pofozz fel mert ezeket nem tudtam de látom pofozkodós kedvedben vagy!
2012. dec. 22. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!