Üdvözlök mindenkit! Vásároltam 100db Anabol tabit és mellé 3 doboz azaz 6 ampulla provigil-t. Arra keresem a választ, hogy a kúra során és utána hogyan osztjam be a 6 ampulla provit illetve orálisan hatásos-e? Bökni nem szeretném magam.
Súlyom: 65kg
Magasságom: 167cm
Életkorom: 23év
A válaszokat előre is köszönöm!
orálisan:D
szerintem az ampullásat bökni kell:) bemész a gyógyszertárba és veszel tűt meg fecskendőt, hamár szteroidra telt akkor ez nem egy nagy kiadás
de biztos, hogy 65 kilósan szteroidozni akarsz?
Majd jön Amigo, Clint vagy bárki és hozzáértőbb választ ad, mint én, de kúra után menjen heti 5000 egység, 3 ampesz elég is lesz, bár Amigo írta múltkor, hogy elég kúra után első héten 1 ampulla: "egy 4-5000 IU "kezdőrúgás" kell egy kúra után, de ez csak az első adag, amolyan ébresztő a heréknek.... utána vagy 1500-2000 Iu 5 naponta, vagy kis adagok naponta (200-300 IU).
De kellene mellé még 20 szem Clostilbegyt. Sokan nem is nyomnak hCG-t danabol (Anabol) után, csak megy a Closti vagy Zitazonium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!