Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eljegyzési ötletről szeretnélek titeket megkérdezni hogy így jó lenne-e vagy sem?
Sztem egy ilyen jó ötletet akkor kellene bevetni amikor tényleg nem számít rá... ebben nem csak a pénz, hanem a te energiád is benne van, na és persze az érzelmed, szerelmed. Vagy már megvan a dátum, hogy októberen belül mikor? Évforduló lesz esetleg vagy valami más ünnep? Sztem egy szimpla egyszerű nap kellene erre, amikor nincs semmi csak egy megszokott nap. De ez az én véleményem.
Az ötletet h tetszene neki az neked kell tudni, h az egyszerű dolgokat szereti inkább vagy az egyedi és különlegeseket... vagy a többi dologhoz egyeztetni...
Jó az ötleted, de ami pl. szerintem a legideálisabb az lenne, ha lemennétek a ház elé (hogy indultok a buszra), meglátjátok a limuzint. beszélgettek róla, hogy milyen jó, milyen szép, odaálltok mellé. (ha nem akar ráveszed, hogy meg akarsz nézni valamit rajta :D) Majd akkor letérdelsz, és elmondod neki, hogy ez egy különleges este, a limó a tiétek stb stb bevezetés és megkéred a kezét. :) az étterembe ketten mennétek (plusz a sofőr), a barátod pedig az étterem előtt várna benneteket, és tudná fotózni ahogyan szálltok ki, meg a limuzin előtt pár tuti képet. Majd vacsora. :)
Én így képzelném el...:D persze te tudod, hogy a barátnődnek milyen a stílusa, mennyire tetszene neki, vagy melyik lenne a legmegfelelőbb pillanat..:)
23/N
Megmondom őszintén, nekem nem tetszene. Én nem örülnék ekkora felhajtásnak, jobban örülnék ha csak ketten lennénk. Mondjuk ha séta, vagy túra közben térdelne le.
DE, ha a barátnőd szereti a felhajtást, akkor tetszeni fog neki.
Ezt vettem neki, remálem tetszik :) 22 db gyémánt és egy 4mm es középen fehérarany gyűrű. Mit szoltok hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!