Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy eljegyzési ötletről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eljegyzési ötletről szeretnélek titeket megkérdezni hogy így jó lenne-e vagy sem?

Figyelt kérdés
Nos hát szeretném megkérni a barátnőm kezét most Októberben, és kitaláltam egy ötletet, és kíváncsi vagyok hogy ti mit szoltok hozzá, min kellene változtatni. Már 6 éve vagyunk együtt azt tudni kell :). Nos úgy gondoltam hogy már megvan a gyűrű is meg minden, és maga a kérés úgy lenne hogy: Mondom hogy megyünk vacsorázni valahova este. Bérelek egy limuzint ami ott fog várni minket a ház előtt vagy valahol. Meglepődik hogy milyen jó kis kocsi, és mondom neki hogy akkor száljunk be :) Ez már egy mérföldkő :) Aztán mikor megyünk az étterem felé a limuzinban akkor kérem meg ott benne a kezét. Közben a barátom elől ül a soförrel aki fotós. És amikor kell akkor ő fotozni fog. és megvárjuk mig odaérünk az étteremhez.Ahol kiszálva a limóbol bemegyünk egyet vacsaorázni. Szerintetek igy jo lenne? Vagy mit kellene alakítani? :)

2013. szept. 17. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
79%

Sztem egy ilyen jó ötletet akkor kellene bevetni amikor tényleg nem számít rá... ebben nem csak a pénz, hanem a te energiád is benne van, na és persze az érzelmed, szerelmed. Vagy már megvan a dátum, hogy októberen belül mikor? Évforduló lesz esetleg vagy valami más ünnep? Sztem egy szimpla egyszerű nap kellene erre, amikor nincs semmi csak egy megszokott nap. De ez az én véleményem.

Az ötletet h tetszene neki az neked kell tudni, h az egyszerű dolgokat szereti inkább vagy az egyedi és különlegeseket... vagy a többi dologhoz egyeztetni...

2013. szept. 17. 11:09
 32/82 anonim ***** válasza:
79%
A lány szülei tudnak erről, hogy milyen fontos neked a lány és hogy mire készülsz? Vagy már megkérted tőlük? Mert lehet h ők is tudnának neked tanácsot adni,ha kell, mert jobban ismerik a saját lányukat, mint mi idegenek.
2013. szept. 17. 11:28
 33/82 anonim ***** válasza:
75%

Jó az ötleted, de ami pl. szerintem a legideálisabb az lenne, ha lemennétek a ház elé (hogy indultok a buszra), meglátjátok a limuzint. beszélgettek róla, hogy milyen jó, milyen szép, odaálltok mellé. (ha nem akar ráveszed, hogy meg akarsz nézni valamit rajta :D) Majd akkor letérdelsz, és elmondod neki, hogy ez egy különleges este, a limó a tiétek stb stb bevezetés és megkéred a kezét. :) az étterembe ketten mennétek (plusz a sofőr), a barátod pedig az étterem előtt várna benneteket, és tudná fotózni ahogyan szálltok ki, meg a limuzin előtt pár tuti képet. Majd vacsora. :)

Én így képzelném el...:D persze te tudod, hogy a barátnődnek milyen a stílusa, mennyire tetszene neki, vagy melyik lenne a legmegfelelőbb pillanat..:)

23/N

2013. szept. 17. 11:36
 34/82 A kérdező kommentje:
Na igen kb igy gondoltam mint te 33-as :) Csak nem kint a limo előtt hanem bent :) De igy egész jó lenne. Hogy amikor kiszállunk, akkor csinál képeket, mint a sztároknál :D vagy nemtudom Megmutassam a gyűrűt amit vettem neki? :)
2013. szept. 17. 11:42
 35/82 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, nekem nem tetszene. Én nem örülnék ekkora felhajtásnak, jobban örülnék ha csak ketten lennénk. Mondjuk ha séta, vagy túra közben térdelne le.

DE, ha a barátnőd szereti a felhajtást, akkor tetszeni fog neki.

2013. szept. 17. 11:49
 36/82 anonim ***** válasza:
77%
Mutasd!;-)
2013. szept. 17. 12:00
 37/82 A kérdező kommentje:

Ezt vettem neki, remálem tetszik :) 22 db gyémánt és egy 4mm es középen fehérarany gyűrű. Mit szoltok hozzá?

[link]

2013. szept. 17. 12:01
 38/82 anonim ***** válasza:
Vagy azt is lehetne, hogy a kocsiba beszéltek a közös jövőtökről és amikor kiszálltok akkor térdelsz le elé és adod át a gyűrűt. Amikor már a fotós is ott van :-)
2013. szept. 17. 12:02
 39/82 anonim ***** válasza:
37%
Nem volt ez a gyűrű egy kicsit drága?:D
2013. szept. 17. 12:03
 40/82 A kérdező kommentje:
Nem rossz az ötlet finomsága, csak azt szeretném hogy meghitt és romantikus legyen :) A negatív kommentek tökre eltántorítanak :):) :(:(:(
2013. szept. 17. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!