Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eljegyzési ötletről szeretnélek titeket megkérdezni hogy így jó lenne-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Nos hát szeretném megkérni a barátnőm kezét most Októberben, és kitaláltam egy ötletet, és kíváncsi vagyok hogy ti mit szoltok hozzá, min kellene változtatni. Már 6 éve vagyunk együtt azt tudni kell :). Nos úgy gondoltam hogy már megvan a gyűrű is meg minden, és maga a kérés úgy lenne hogy: Mondom hogy megyünk vacsorázni valahova este. Bérelek egy limuzint ami ott fog várni minket a ház előtt vagy valahol. Meglepődik hogy milyen jó kis kocsi, és mondom neki hogy akkor száljunk be :) Ez már egy mérföldkő :) Aztán mikor megyünk az étterem felé a limuzinban akkor kérem meg ott benne a kezét. Közben a barátom elől ül a soförrel aki fotós. És amikor kell akkor ő fotozni fog. és megvárjuk mig odaérünk az étteremhez.Ahol kiszálva a limóbol bemegyünk egyet vacsaorázni. Szerintetek igy jo lenne? Vagy mit kellene alakítani? :)2013. szept. 17. 09:56
21/82 anonim válasza:
Biztos jól meggondoltad?:) Ez így egy csomó pénz:D
22/82 A kérdező kommentje:
Hu ez értelmes volt az első mondat. Tehát azt akartam mondani, hogy már akartunk menni kajálni mindig is. Igy tehát nem észrvehető. Mondom hogy na menjünk vacsorázni most indul a busz. Megyünk és közben meglátjuk az autot aztán beleülünk aztán szerintem nem sejti hgoy az a mienk aztán ott már csak pár percnyi a késés és a monolog között :) vagy nemtudom :)
2013. szept. 17. 10:34
23/82 anonim válasza:
A limuzin nekem nem tetszene. Giccses felhajtás, felesleges pénzkidobás. Szerintem.
25/82 anonim válasza:
Arra az esetre gondoltál, hogy mi van ha nemet mond?
26/82 anonim válasza:
Én is giccsesnek érzem kicsit, az elején le fogja szerintem vágni mi a helyzet. De Te ismered a párod, Te tudod mi tetszene neki. Ha Ő ilyen típus, akkor biztosan nagyon boldog lesz.
Én személy szerint biztosan valami olyasmit fogok kitalálni, hogy ráhozom a parát és a végén jön a lánykérés :) Amolyan a pokolból a mennyországba stílusban. Az én páromnak szerintem ez ütne legnagyobbat. (mondjuk lehet egy sallert is kapnék tőle az igen mellé de szerintem megéri XD)
Lényeg, minden ember más. Csináld úgy ahogy mindkettőtöknek jó...
27/82 anonim válasza:
Ne azért kérd meg mert ő akarja, hanem azért mert te készen állsz rá. Sztem. Manapság nagyon sokan csak kierőszakolják, kihisztizik.... bár nem tudom h nálatok mi a helyzet...
28/82 anonim válasza:
Szerintem aranyos ötlet. Viszont tényleg túl drága, én csak emiatt mondom, hogy valami egyszerűbb sokkal jobb lenne.
De ha te így szeretnéd, akkor ez romantikus és maradandó élmény.
29/82 anonim válasza:
Szerintem is giccses a limuzin, de ettől függetlenül lehet, hogy a barátnődnek tetszeni fog, te ismered.
30/82 A kérdező kommentje:
Barátnőm 21 én 23 éves vagyok :)
2013. szept. 17. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!