Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy éve még "jövő nyáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve még "jövő nyáron legyen eljegyzés", most meg "egyelőre biztos nem akarok elköteleződni"? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom mondta mindkettőt. Igaz, most munkanélküli vagyok és depressziós, rengeteget sírok, de a mai napom megkoronázta: öltönyt vett magának, elkísértem, az eladó meg azt hitte, esküvőre lesz. Ő meg amikor kimentünk, rögtön mondta, hogy hogy lefagyott, merthogy rájött, hogy még pár évig tuti nem akar semmi ilyesmit. Na ettől meg én fagytam le.

Nem akarok hisztizni, hogy vegyen el, de egész eddig arról volt szó, hogy mielőbb családot akar, most meg ez. Becsapva érzem magam. Mit tegyek?

2013. ápr. 29. 22:07
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

..."Egyébként nem bebiztosítani akarom. Azt akarom, hogy döntsön valóban egy év után, ne vezesse fel, hogy "hááát, mégsem akarom elkötelezni magam" meg hasonlók...."

Nem felvezetés volt. Döntött. Vedd észre. A további a te döntésed, hogy vele maradsz-e a döntése tudatban és még vársz rá (esetleg éveket), vagy kilépsz.

2013. ápr. 30. 11:11
 32/50 A kérdező kommentje:
Na erre nem is gondoltam, hogy ez már maga a döntés. Na akkor majd beszélek vele. Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 30. 11:20
 33/50 anonim ***** válasza:

9 hónap kevés, akkor is ha együtt éltek, akkor is, ha 6 éve ismeritek egymást. Ezt értsd már meg. Én másfél éve élek együtt a párommal, de egy eljegyzés azért még korai lenne, pedig hozzád hasonló korú vagyok (kicsit több:). Ez nem egy olyan döntés, amit el kellene sietni...

Egyébként a barátod gondolkodik jól, hogy előbb egy élhető méretű lakás/ház, utána házasság és baba. Az elegyez, elvesz, aztán nyomorogtok egy garzonban és odaszülsz egy gyereket 1 szobára az nem igazán járható út, remélem ezt belátod!

2013. ápr. 30. 11:31
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen 9 hónap után házasodni?

Minek?

Hova sietsz?

Házasság nélkül nem érzed biztosnak a kapcsolatot? (nem érzed,hisz nem ezen kattognál)

2013. ápr. 30. 11:45
 35/50 anonim ***** válasza:
92%

És úgy egyébként is. 24 éves pasi még 90%-ban nem érett a házasságra,főként ha nemrég még egyetemista volt,csak most nyílik ki igazán előtte a világ.

Nem egy olyat láttam már az ismerettségi körben,hogy a pasi azért lépett le,mert a nő ezen kattogott.(javarészt nőként a férfinak adtam igazat,mi a jóégnak akar valaki pénz nélkül,friss kapcsolatba,22-25 évesen házasodni,én is menekülnék)

2013. ápr. 30. 11:48
 36/50 A kérdező kommentje:

Az exemmel 4 évet éltünk együtt. Húztuk-húztuk, persze, nem kell elsietni. De ha őszinte vagyok, egy év után már pontosan tudtam, hogy mi az ábra. Csak kényelmes volt azt mondani, hogy ráérek.

A másik, hogy szerintem halál nyugodtan lehet másfél szobába babát szülni. A garzonnal én sem értek egyet, arról le is beszéltem, csak átesett a ló túlsó oldalára.

Egyébként azt egy szóval nem mondtam, hogy most rögtön házasodjunk. Az egész kérdés onnan indult ki, hogy eddig nem erről volt szó, most meg hirtelen teljesen megváltozott. Eddig ő maga hozta fel a témát, de olyan szinten, hogy mi alapján vegyünk gyerekülést az autóba. Ezek után szerintem nem csoda, ha legalábbis meglep ez a hirtelen változás.

2013. ápr. 30. 11:59
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de a kommentjeid és a meglátásaid alapján már bennem is bekapcsolt a vészvillogó és a "menekülési ösztön".
2013. ápr. 30. 12:02
 38/50 anonim ***** válasza:
Lehet h most h jobban pénzénél van kicsit megváltoztatta. Tökéletes körülményeket és életet szeretne biztosítani a családja számára ha már megteheti. És ha már minden megvan akkor jöhet az eljegyzés. Ezt vele kéne megbeszélned. Szerethet és tervezhet úgy is hosszú távra h nem jegyez el már 1 év után.
2013. ápr. 30. 12:02
 39/50 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tökéletesen akarja csinálni. Én is úgy akarom. De tökéletes körülmények nincsenek, és ezt beláthatná. Most még arról van szó, hogy kiskorukban ne másfél, hanem 3-4 szobában nőjenek fel, de ha azt elérjük, akkor az lesz a baj, hogy nem fog telni francia nevelőnőre...
2013. ápr. 30. 12:11
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég. Na jó. Mostmár én is azt mondom h jobban tenné szegény ha menekülne. Te teljesen bele vagy buzulva ebbe az eljegyzés dologba. Márpedig téged akkor is meg csak azért is el kell jegyezni már 1 év után mert másként nem vagy hajlandó elhinni h szeret és komolyan gondolja. Orvosnál lenne a helyed mert ez nem teljesen normális.
2013. ápr. 30. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!