Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve még "jövő nyáron legyen eljegyzés", most meg "egyelőre biztos nem akarok elköteleződni"? Mit tegyek?
A párom mondta mindkettőt. Igaz, most munkanélküli vagyok és depressziós, rengeteget sírok, de a mai napom megkoronázta: öltönyt vett magának, elkísértem, az eladó meg azt hitte, esküvőre lesz. Ő meg amikor kimentünk, rögtön mondta, hogy hogy lefagyott, merthogy rájött, hogy még pár évig tuti nem akar semmi ilyesmit. Na ettől meg én fagytam le.
Nem akarok hisztizni, hogy vegyen el, de egész eddig arról volt szó, hogy mielőbb családot akar, most meg ez. Becsapva érzem magam. Mit tegyek?
Rossz helyzetbe kerültél (munkahely elvesztése, depresszió), és nem áll melletted? Biztos ő az a férfi, akihez hozzá akarsz menni?
A párkapcsolat, ahogy a házasság is, jóban és rosszbanról szól. Ha most nincs melletted a rosszban, most nem megértő, akkor mi lesz később?
9 hónapja vagyunk együtt. De az előző kapcsolatomban sok évet eltöltöttem úgy, hogy tulajdonképpen sejtettem, hogy nem ő az igazi. Ezért most úgy indultunk, hogy egy év után döntünk, így vagy úgy. És jön az egy év, és most ez a helyzet...
Az biztos, hogy több olyan kapcsolatot nem szeretnék, ahol eltöltök 5-8-10 évet, aztán szétválnak útjaink. Már csak azért se, mert elég gyenge vagyok, nem tudok nemet mondani. Ennek meg az az eredménye, hogy egy kapcsolatból szó szerint a semmivel jövök el. Nem csak anyagiak, lelkiek tekintetében is.
Az a gondod hogy nincs onbecsulesed.
En bizony nem engedek az erveimbol es a normaimbol.
Az osszes udvarlot hamar elzavartam mert en hiszek a komoly kapcsolatban es a hazassagban.Eskuvo nelkul nem vallaltam gyereket es nem koltoztem ossze ezt a kapcsolat elejen leszogeztem.
Aki komolyan gondolja marad a tobbi nem szamit.
A ferjem egy ev utan eljegyzett es meg 2ev szolid eskuvo volt.aztan jottek a gyerekek.
Ha betartod a sorrendet udvarlas jaras eskuvo osszekoltozes es utana gyerek akkor a ferfiak tisztelni fognak.
Aki igy kijelenti o ugyan nem akar semmi komolyat meg mi a fenenek van veled? Mintha csak kihasznalna a kapcsolat nem halad sehova es a tisztelet hianya ha a ferfi ilyet mond.Legalbb egy kicsit szebben mondta volna pl majd egyszer ha ugy alakul elvesz de igy????
Szerintem neked sem ez az igazi férfi, különben nem lennél depis mellette. Gyere ki ebből a kátyúból valahogy aztán hagyd el a fenébe.
Ha szerelmes lennél nem lennél depis, a kettő együtt valahogy nem megy. Ez csak ragaszkodás a részedről szerintem.
Amúgy meg ha kicsit lazítanál a kapcsolaton, lehet hogy a pasi elkezdene teperni utánad.
Összefoglalhatjuk az elmúlt hetek női siránkozásait.
Röviden: Rossz a kapcsolat, de érdekes módon minden ilyen nőnek olyan férfival van, aki jól keres.
És még nem a pénz számít mi?
9 hónap után nem gondolod hogy kicsit nagyok az elvárásaid. Jajjj nekem is azt mondta egy pár hónap után h ő megfogja kérni a kezem meg ilyenek. Mégis a 2. évfordulónkon kaptam meg a gyűrűt. Lehet h most, h nincs munkád és nehezen is találsz, rájött hogy ilyen instabil helyzetre kicsit korai lenne. Lehet h meg szeretné várni h kicsit stabilabban álljatok.
De ha ezt sem bírod vele megbeszélni és depressziós vagy mellette akkor sztem te választottál rosszul. Én is ezelőtt évekig voltam egy rossz kapcsolatban ami semerre nem indult, mégsem állítottam ilyen elvárásokat a párom elé és nem görcsöltem azon h mikor jegyez el. Munkanélküli is voltam, mégsem lettem depressziós. Jó elkeseredtem amikor nem kaptam meg egy munkát, de nem zuhantam magamba. Arról nem is beszélve h azt hiszed ha ott a gyűrű, papír, család már nem hagyhat el?? Elég csak ezen az oldalon szétnézni hány elvált nő van. Csak nagyobbat koppansz. Sztem igencsak rádférne h egy doki helyre rakjon odabent, de nem csak a munkanélküliség meg a depresszió miatt.
A párod nem meghülyült, hanem most ébredt rá a dolgokra. Én a helyedben örülnék neki, hogy ez most jutott eszébe, és nem a nászúton. Nagyon könnyű valakivel néhány hónap után közös életet(!) tervezni, mikor még minden f.sza.
Nem attól lesz igazi valaki, hogy el akar venni, hanem hogy évek múltán is így gondolja, akárcsak te.
9 hónap az még bőven a "tesztidőszak", ilyenkor kell odafigyelni nemcsak arra, amit mond, hanem arra is, hogy mit tesz, hogyan áll a kríziseidhez, mit érzel mellette.
Ha jól veszem ki a szavaidból, nem is igazán érti a problémádat. Magyarán a jóban-rosszban része a dolognak már bukott. Én elhiszem, hogy egy stabil egzisztenciával rendelkező férfi házassági szándéka nagyon imponált neked, de hidd el, a házassághoz ez nem elég. A nagy vagyoni/egyéb külömbségekre nehéz stabil házasságot építeni.
Az meg csak hab a tortán, hogy a munkanélküliség akár évekig is eltarthat, ha már most összeomlottál, akkor az számára sem jó előjel.
Fogd fel úgy, hogy visszarángatott a racionalitás talajára, 9 hónap után még ritkán lehet biztos benne az ember, hogy valóban Ő az, akivel összekötné az életét.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!