Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy segítségre lenne szükségem! Mivel mindketten tanárok vagyunk így igazából nem is kérdés hogy valamelyik iskolában kérném meg a kezét, már csak az kérdés hogy melyikben?
Figyelt kérdés
A barátnőm ahol lakunk az egyik én pedig egy másik középiskolában vagyok tanár.Neki nincs osztálya csak szaktanár, nekem pedig van egy osztályom. Van egy kedvenc osztálya akiket tanít, nekem pedig van a saját osztályom.2013. ápr. 20. 21:10
1/24 anonim válasza:
Akkor kérd meg az egyik szünetben.
2/24 anonim válasza:
Szerintem a saját osztályoddal beszélj össze, és ha jó a közösség, és bírnak, akkor állítsatok össze egy kis műsort zenével, és úgy kérd meg :))
Youtube-on ha beírod, hogy lánykérés, vannak nagyon jó videók, onnan lehet ötletet meríteni :)
3/24 A kérdező kommentje:
1. válaszoló a helyzet az hogy 2 különböző iskolában dolgozunk tehát ez azt jelenti más is a csengetés meg minden... ha az én iskolámból elmegyek az övébe gyalog 15 perc ami pont egy nagyszünet :(
2013. ápr. 20. 21:17
4/24 anonim válasza:
Nem értem, hogy pontosan mit szeretnél. Az osztály előtt megkérni, miért fontos az , hogy a suliban kérded meg?
Ha fontos, akkor meg átmész taxival, 15 perc alatt lezavarod aztán vissza. Vagy aznapra beteget jelentesz, vagy ha szerencséd van kinézel egy nevelés nélküli munkanapot, ami jó eséllyel nem esik egybe. Ha egyik sem járható, akkor meghívod vacsorára és elővarázsolod a gyűrűt. Hm?
5/24 anonim válasza:
Hat en nem értékelnék egy munkahelyi leány kérést.....
6/24 A kérdező kommentje:
Őszintén azért fontos ez a kérdés, mert meg van az én osztályommal, akik meg az ő kedvencei azok közül meg a fősegítőjét ismerem, aki mindenben segít neki. így nem tudom melyik osztályt válasszam mert mind 2 osztály már mondogatja hogy mikor kérem meg a kezét ...
2013. ápr. 20. 21:32
7/24 anonim válasza:
Aha..hm..hm..értem. Nos, szerintem vidd magaddal a saját osztályodat, osztályfőnökin.. toppanjatok be, adjatok egy műsort és kérd meg. Vagy a segítőjével titokban szövetkezz...és ők jöjjenek át hozzátok. Bár ha így jobban belegondolok, te kéred meg, úgyhogy neked kell menni, szóval osztályfőnökin, az lesz a jó, igen.
8/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az utolsó lesz a legjobb választás köszönöm :)
2013. ápr. 20. 21:40
9/24 anonim válasza:
Ha nekem a barátom egy ISKOLÀBAN, egy OSZTÁLY ELÖTT kérné meg a kezem, garantáltn nemet mondanék - a lánykérés magánügy, nem pedig iskolai unalomüzö gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!