Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagy segítségre lenne szüksége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy segítségre lenne szükségem! Mivel mindketten tanárok vagyunk így igazából nem is kérdés hogy valamelyik iskolában kérném meg a kezét, már csak az kérdés hogy melyikben?

Figyelt kérdés
A barátnőm ahol lakunk az egyik én pedig egy másik középiskolában vagyok tanár.Neki nincs osztálya csak szaktanár, nekem pedig van egy osztályom. Van egy kedvenc osztálya akiket tanít, nekem pedig van a saját osztályom.

#tanár #osztály #iskolában eljegyzés
2013. ápr. 20. 21:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Annó bolondballagáson nálunk egyik suliból ment végig pótkocsikkal, meg nyitott gépjárművekkel az egész városon, és a mi sulinkhoz is eljöttek, és az akkor ballagó nagy szerelmemnek én dobtam ki egy szál virágot, és meg volt őrülve az egész ballagó brigád, meg a sulink is, és ott tapsoltak, meg ilyenek. Mondjuk ez közel 10 éve volt, de a romantika csak nem halt még ki a fiatalságból!
2013. ápr. 25. 20:03
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig utolsó vagyok. Még egy ötlet, jön a szerenádos időszak, nem tudom nálatok hogy van ez, nálunk az egész város megmozdul ilyenkor, és szerenádoznak mindenütt a kölykök. Lehet én is megállnék az osztályommal az ablakunk alatt, és ott kérném meg, ha mondjuk nem a 120adikon laktok. :)
2013. ápr. 25. 20:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Off: Ha a gyerekek szeretnek egy pedagógust, akkor érdekli őket az élete és bizony nyaggatják ezzel, sőt, szívesen elmennek az esküvőre, vagy meglátogatják a gyeden lévő tanárt. Ahogy egy tanáruk temetésre is el szoktak menni, ha nagyobbak. A gyerekek szeretik úgy érezni, hogy részesei a tanár életének, s általában a tanárok ezt nem bánják, hanem örülnek neki. Hozzám pl. bejött az osztályom a kórházba, miután megműtöttek. A nővérek majdnem agyvérzést kaptak, jól leszidtak, hogy mit képzelek, mintha én rendeltem volna be őket. Pedig tanár nélkül jöttek, maguktól, iskola után (akkor voltak 16-17 évesek). Lementünk a kórház kertjébe, ott már nem zavartunk senkit. Kérdezgettek, hogy vagyok, elmondták, hogy milyen rossz nélkülem, mert nem szeretik annyira azt, aki helyettesít, úgyhogy gyógyuljak meg, stb.

On: Szerintem is a te osztályoddal menj, de előtte egyeztess mindkét igazgatóval, hogy ne legyen ebből probléma. A gyerekek ilyenkor szeretnék ellógni az egész órát, de törekedj arra, hogy a párod órájából ne vegyél el többet 10-15 percnél. Szóval a bevonulással együtt énekelhetnétek valamit, amitől jól meglepődik mindenki, kérdés, válasz, örömujjongás, és már mentek is. És még véletlenül se dolgozat alatt, vagy összefoglaló órán menj be, mert a szülők ki fognak akadni.

Szerintem az lenne a legjobb, ha megszerveznéd, hogy a párod kedvenc osztályának osztályfőnöki órája legyen, amire behívják a párodat is, te meg elmész az osztályoddal. A te osztályod óráját pedig elcseréled majd a szaktanároddal, s osztályfőnökin megtarthatja, vagy ha te tartanád azt is, akkor osztályfőnökin leadod az anyagot. Így a szülőket se viselné meg a dolog.

2013. ápr. 27. 13:30
 24/24 anonim ***** válasza:
67%
A nászéjszakára is hívd meg az osztályt, és számíthat biológia kreditnek. Ha teherbe esik a párod, lehet az az egész éves biosz project. Osztállyal ultrahangra járni, terhestornára.
2013. ápr. 27. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!