Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagy segítségre lenne szüksége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy segítségre lenne szükségem! Mivel mindketten tanárok vagyunk így igazából nem is kérdés hogy valamelyik iskolában kérném meg a kezét, már csak az kérdés hogy melyikben?

Figyelt kérdés
A barátnőm ahol lakunk az egyik én pedig egy másik középiskolában vagyok tanár.Neki nincs osztálya csak szaktanár, nekem pedig van egy osztályom. Van egy kedvenc osztálya akiket tanít, nekem pedig van a saját osztályom.

#tanár #osztály #iskolában eljegyzés
2013. ápr. 20. 21:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
Hja, valószínű az igazgató engedélyezni fogja, hogy tanítási időben a maga életedet intézd az osztalyodat külső programra harcolva es a baratnodben igazgatója is értékelni fogja, hogy zavaros a tanorat. Ilyen baromságot kitalálni.....
2013. ápr. 20. 21:51
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy borzasztó ötlet. Ha mindketten orvosok lennétek, műtét közben kérnéd meg?

Mi köze az eljegyzéseteknek ahhoz, hogy mi a foglalkozásotok?

2013. ápr. 20. 22:03
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Hát ilyen hülye ötletet még nem hallottam... én is tanár vagyok, de ha a barátom úgy kérné meg a kezemet, hogy bármilyen összefüggésbe hozná az iskolával, elküldeném a fenébe és nagyon nagyot csalódnék benne, hogy csak ennyi fantáziája van. Szerencsére neki ilyesmi eszébe se jutna. Egyszerűen nem értem, az csak egy munkahely, nem kellene, hogy az legyen az életetek meghatározó helyszíne...
2013. ápr. 20. 22:25
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
te most komolyan tini diákok nyomására akarod életetek egyik jeles eseményét nagyközönség előtt lezavarni? Nem mindegy h mivel nyaggatnak a diákok? Semmi közük hozzá...mi nem voltunk ilyen viszonyban a tanárainkkal h lett volna pofánk beleszólni h mikor jegyzik el a kedvesüket. tiszteltük a tanárokat de nem voltak a haverjaink...Nekem is fura a hozzá állásod. Szerintem ez egy olyan intim dolog amihez semmi köze nincs másoknak. És nem hiszem h jót tesz ha hagyod belefolyni a magánéletedbe a munkádat. Lehet most még huszonévesen jó poén de meg kell tudni tartani a távolságot...
2013. ápr. 20. 22:56
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

Tényleg miért kell bevonni az iskolásokat ebbe? Büdös kölkök tanulják a kémiát, matekot, ne a te eljegyzéseddel foglalkozzanak.

Vacsora, lánykérés, romantikusan..

30 kamasz előtt akarsz letérdelni, kezét megkérni. Ők meg röhögnek a hátad mögött. Szülők felháborodnak, ezért hülye a gyerek, mert nem a tanulással foglalkoznak az iskolában.

Lánykérés: Vasutasnak vonaton, Agrárral foglalkozóknak traktoron, ápolónőknek két ágytálazás közben.

2013. ápr. 20. 23:23
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

OMG. mintha egy ötödikes fogalmazás elfuserált részleteit olvasnám. tanár vagy? tényleg? mit tanítasz?

szerintem a lánykérés magánügy, nem tartozik a munkahelyre, még ha ez történetesen egy iskola is, és a diákok nyaggatnak vele.

anno a gimiben nálunk is volt tanárházaspár, ott jöttek össze a suliban, mikor a nőci odakerült, de a fickó mégsem az ofő órán kérte meg a kezét a szemünk láttára.

2013. ápr. 21. 10:03
 17/24 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem sem kéne a diákokat ilyenbe belekavarni. Én még nem vagyok tanár, de az leszek pár év múlva és az ilyen dolgokat tuti nem vinném be az osztályba.

Lány vagyok, nekem kifejezetten rosszul esne, hogy ott mindenki előtt csinálnánk ebből ekkora fesztivált.

Ha annyira ragaszkodni kell, hogy munkanapon legyen, akkor úgy csinálnám, ahogy egy ismerősöm. Elkísérte a feleségét a munkába, gyalog mentek át a Városligeten és ott kérte meg menet közben.

2013. ápr. 21. 12:03
 18/24 anonim válasza:
50%
Vigyázz, nehogy a 13as legyen a barátnőd :D Amúgy szerintem is buta ötlet, de ez a ti életetek...
2013. ápr. 21. 18:45
 19/24 anonim válasza:
66%
Szerintem nagyon jó ötlet lehet ha a megfelelő osztálynál kéred meg a kezét. A barátnőd kedvenc osztályánál kérd meg szerintem a kezét, mert azokat a gyerekeket szereti , és nem ciki hogy ilyen fontos pillanatnak ők is a részesei. Nálunk is egyszer volt leánykérés, hasonló szituációban, és a kimenetel jól sikerült. Akkor nagyon bevált hátha most is :D És nagyon szurkolok :)
2013. ápr. 25. 18:01
 20/24 anonim ***** válasza:
66%
Én átvinném az osztályomat, és szerenádot adatnék velük az alatt az ablak alatt, ahol a barátnőm épp tanít, és a segítő gyerekkel megbeszélném telefonon, hogy melyik órát adja épp velük, és mivel már jó az idő, ki lehet nyittatni vele az ablakot, hogy hallják a szerenádot. :) Ez így nagyon romantikus lenne, mert mindkét osztály látná, sőt, a fél suli! :) Sok sikert!
2013. ápr. 25. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!