Valamelyik szülőtöket v. Tesótokat ti jobban szeretitek?
Nem.Egyformán csak másképp.De anyukámat,és apukámat is nagyon szeretem.És a húgomat is(13.)
16/l
Csak másképpen.
Nem tudnám mérlegre tenni, valamit anyuban valamit apuban szeretek jobban, sőt van olyan is amit nem szeretek bennük.
réégebben apásabb voltam, de akkor sem szerettem őt jobban.
Testvérem csak egy van, sajnos nem állunk annyira közel egymáshoz...
25/N
Anyukámat szeretem a legjobban,apát is,de nem annyira mint anyát.
A hugommal meg folyton veszekszünk...
Anyukám közelebb áll hozzám, mert vele többet beszélgetek. De nem különösebben kötődöm hozzá érzelmileg, mert iszik és olyankor utálom.
Apukámmal alig van közös pont, úgy évente egyszer beszélgetünk normálisan, egyébként olyan, mint egy idegen. Ha egy hónapig nem látogatom meg őket, akkor se hív fel.
A húgom szeretem, bár vannak problémáink, de jó testvérek vagyunk, ha kell, mindig ott vagyunk a másiknak.
Az öcsém nem tudom igazán szeretni, inkább sajnálom, mert nagyon elszúrták a nevelését, nincs erkölcse, lop és hazudik, ha így folytatja, piti bűnöző lesz belőle és hamar börtönbe kerül. Próbálok neki segíteni, de 200 km-ről nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!