Mit csinálsz mikor részegen jôn haza valamelyik kôzelirokonod? Milyen érzés tôlt el?
Kellemetlenül érzem magam (apám alkoholista) és nem tudom, mit tegyek. Nem szívesen nézek rá, próbálom magam kivonni a helyzetek alól, ugyanakkor félek,hogy valamit elront, elejti a cigarettát, felgyújtja a házat,stb. Ebben nőttem fel és már nagyon-nagyon elegem van!
21/L
Nálunk sincs alkoholista, Hál' istennek!
Egyik haverom apukája viszont az. Mikor náluk voltam, az apukája mindig berontott és kiabált velem is hogy "Ki ez?" meg "Mit keres itt?". Volt hogy összeverekedett az apukájával, mert meg akart engem verni, hogy biztos betörő vagyok.
Azóta inkább nálunk vagynk.
szerencsére a mi családunkban sincs piás. de minden piás szülőnek adnék egy pofont, hogy legalább elgondolkodjon, hogy ezzel a gyereke életét teszi gallyra....
van egy haverom, aki elég keményen rajta már néhány éve. szociális ivásnak álcázza, de igazából inkább csak olyanokat gyűjt maga köré, akik szintén szeretik az italt, illetve aki csak alkalmi ivó, azt simán rászoktatja. engem is majdnem sikerült, de időben kiszálltam.
az alkohol már így is annyira eltorzította a személyiségét, hogy hónapok óta nem beszélek vele.
azt sem szeretem, ha a párom havi 1x berúg. iszonyat büdös tud lenni a gyomorból feljövő alkoholgőz. ilyenkor büntiből a kanapén alszom :P
egyébként nem vagyok egy szentszűzkislány, csak nekem nem az alkohol adja meg a hangulatot a bulizáshoz. nem szeretem elveszíteni a tudatomat, másfajta dolgok vannak a menüben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!