Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti engednétek hogy a 15 éves...

Ti engednétek hogy a 15 éves lányotok éjszaka egyedül menjen haza?

Figyelt kérdés
9.es vagyok és pénteken az osztályommal Budapestre megyünk. Éjfél után érnénk haza és a szüleim azt akarják hogy egyedül gyalog jöjjek haza. Apukám nem lesz itthon és nála lesz a kocsi anyukám pedig nem hajlandó elém jönni mert nem akarja otthon hagyni a tesóim (1 és 3 évesek) :( Már előre félek hogy majdnem egy órát kell majd egyedül a sötétben gyalogolnom mit tegyek?
2012. nov. 12. 17:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem. én 15 éves fiú vagyok de magamnak sem engedném.
2012. nov. 12. 17:55
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
Én anyaként nem engedtem soha hogy a 15 éves lányom éjszaka egyedül mászkáljon..
2012. nov. 12. 17:56
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
Kizárt.
2012. nov. 12. 17:57
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
taxi?
2012. nov. 12. 17:58
 5/29 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván ha apukád nem lesz otthon, anyukád az 1 és 3 éves gyerekeket nem hagyhatja otthon, de akkor meg kérjen meg valakit, akár egy rokont, szomszédot vagy barátot, hogy menjenek érted vagy kísérjenek haza, mert ez így nagyon veszélyes.
2012. nov. 12. 17:59
 6/29 anonim ***** válasza:
63%
Mégis mit tegyen most anyukád?Akkora gyerekeket nem lehet egyedül otthon hagyni.Estleg egyik osztálytársad elé ha jön valaki vigyen haza téged is.Vagy aludj ott a barátnődnél és reggel menj haza,vagy hívj taxit.Gondolkodj! Ne csak megsértődj!
2012. nov. 12. 18:00
 7/29 anonim ***** válasza:
92%
Az osztálytársaid kísérjenek vagy vigyenek haza.
2012. nov. 12. 18:00
 8/29 A kérdező kommentje:
mondtam már neki a taxit és azt mondta hogy ő ilyen felesleges dolgokra nem ad ki pénzt, vagyok már annyira önálló hogy haza tudjak jönni...
2012. nov. 12. 18:01
 9/29 anonim ***** válasza:
95%
Én is pont Pénteken megyek kirándulni, csak én Lengyelországba. Nekem egyedül kell hajnalban ki sétálnom az indulási helyre, és aznap még este 11-kor érünk haza és haza kell mennem egyedül. Én sem örülök neki. Szólj valamelyik ismerősödnek aki idősebb. 15/F
2012. nov. 12. 18:02
 10/29 A kérdező kommentje:
az osztálytársaim meg nem tudnak haza hozni mert a fele osztály koleszos, a maradék meg mind ott lakik. én meg mellette egy faluban. majd valahogy megoldom, csak az a rossz hogy teljesen kiakadt hogy miért okoz problémát hogy éjszaka hazamenjek egyedül.
2012. nov. 12. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!