Ti engednétek hogy a 15 éves lányotok éjszaka egyedül menjen haza?
Figyelt kérdés
9.es vagyok és pénteken az osztályommal Budapestre megyünk. Éjfél után érnénk haza és a szüleim azt akarják hogy egyedül gyalog jöjjek haza. Apukám nem lesz itthon és nála lesz a kocsi anyukám pedig nem hajlandó elém jönni mert nem akarja otthon hagyni a tesóim (1 és 3 évesek) :( Már előre félek hogy majdnem egy órát kell majd egyedül a sötétben gyalogolnom mit tegyek?2012. nov. 12. 17:53
1/29 anonim válasza:
Nem. én 15 éves fiú vagyok de magamnak sem engedném.
2/29 anonim válasza:
Én anyaként nem engedtem soha hogy a 15 éves lányom éjszaka egyedül mászkáljon..
5/29 anonim válasza:
Nyilván ha apukád nem lesz otthon, anyukád az 1 és 3 éves gyerekeket nem hagyhatja otthon, de akkor meg kérjen meg valakit, akár egy rokont, szomszédot vagy barátot, hogy menjenek érted vagy kísérjenek haza, mert ez így nagyon veszélyes.
6/29 anonim válasza:
Mégis mit tegyen most anyukád?Akkora gyerekeket nem lehet egyedül otthon hagyni.Estleg egyik osztálytársad elé ha jön valaki vigyen haza téged is.Vagy aludj ott a barátnődnél és reggel menj haza,vagy hívj taxit.Gondolkodj! Ne csak megsértődj!
7/29 anonim válasza:
Az osztálytársaid kísérjenek vagy vigyenek haza.
8/29 A kérdező kommentje:
mondtam már neki a taxit és azt mondta hogy ő ilyen felesleges dolgokra nem ad ki pénzt, vagyok már annyira önálló hogy haza tudjak jönni...
2012. nov. 12. 18:01
9/29 anonim válasza:
Én is pont Pénteken megyek kirándulni, csak én Lengyelországba. Nekem egyedül kell hajnalban ki sétálnom az indulási helyre, és aznap még este 11-kor érünk haza és haza kell mennem egyedül. Én sem örülök neki. Szólj valamelyik ismerősödnek aki idősebb. 15/F
10/29 A kérdező kommentje:
az osztálytársaim meg nem tudnak haza hozni mert a fele osztály koleszos, a maradék meg mind ott lakik. én meg mellette egy faluban. majd valahogy megoldom, csak az a rossz hogy teljesen kiakadt hogy miért okoz problémát hogy éjszaka hazamenjek egyedül.
2012. nov. 12. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!