Ti engednétek hogy a 15 éves lányotok éjszaka egyedül menjen haza?
Nem engedném, egyáltalán!
Ilyen világban...!!!
Még pár éve én se féltem egyedül mászkálni, de vagy romlott a közbiztonság, vagy én lettem "értettebb", de ma már nem merek éjjel egyedül jönni-menni.
Pedig nem 15 vagyok, hanem 25!
Nem engedném, és ne is mászkálj egyedül!
rokon, szomszéd, akárki ismerős? neki is adhatsz benzinpénzt, és legalább ismered, és tuti oda visz ahova kéred, biztonságban leszel.
baze, nem bulizni mész, hanem kirándulásra... mert ha mulatozni mennél, még megérteném anyád álláspontját, de így nem....
Hívj taxit. ha egy órát kell gyalogolnod, akkor ha jól gondolom kb. 4-5 km-ről van szó. Ez még vidéken is kijön max 1500 ft-ból.
(én nem engedném a 15 éves lányomat egyedül hazamászkálni, ha nem tudnék kimenni érte, alapból el sem engedném)
Én is 15 vagyok, de értem még az egy utcával arrébb lévő buszmegállóba is kisétál apukám ha sötétben (télen 6körül) érek haza. Anyukámért is el szokott menni, ha ő jön sötétben.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy éjfél után már nem olyan vészes sétálni, inkább 9 és éjfél között. Éjfélre általában már vagy szórakozóhelyen piálnak az emberek, vagy otthon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!