Mi ez az érzés? Haza akarok menni . ..
Már évek óta gyötör ezaz érzés... Most felerősődött bennem újra. Bárhova megyek, sehol se jó.
Haza akarok menni. Hajt ez a tudat, de nem tudom merre induljak...
Én hiszem azt,hogy egy bolygóról jöttem, és oda vágyom vissza.
Veled volt már hasonló?
NORMÁLIS VÁLASZOKAT! NEM VAGYOK KÍVÁNCSI AZOKRA, AKIK NEM HISZNEK AZ EZOTERIKÁBAN. MIVEL AZT HISZEM, HOGY EGY BOLYGÓRÓL JÖTTEM, "HÜLYE VAGYOK". SZERINTEM AZ A HÜLYE, AKI CSAK SZÓRAKOZÁSBÓL, CUKKOLÁSBÓL, VAGY UNALOMÜZÉSBŐL ÍR. :)
Hát nekem volt, már hasonló érzésem. Arra gondoltam, hogy meguntam itt mindent, elegem van, vissza akarok menni. Persze, hogy hova azt magam sem tudom.
Ekkor nem akartam öngyilkos lenni, nem a halálra gondoltam.
Miért éreztem ezt azt nem tudom, fura volt.
Végre egy sorstárs.:D
Dettó ugyanígy érzek.Már nagyon régóta.Nem érzem magam itt jól :S Úgy érzem valahonnan máshol jöttem, azt nem tudom honnan lehet nem innen nem a Földről,hanem egy másik bolygóról.Tudom hülyén hangzik, de legszívesebben elhúznék innen.És fogalmam sincs miért érzek így, egyszerűen sehogy sem jó:S
Aki küldte a linket, annak köszönöm! Nekem meg van ez könyvben, levan írva pár földangyal típus:) nekem a csillagember jött ki.
hogy hányéves vagyok,az szerintem teljesen lényegtelen. Mert eleinte ezt a kérdést az ezoterikába írtam ki, és áttették ide.. Az önismereti kategóriába. Itt meg szerintem sokan a korral jönnek, hogy csak amiatt érzem így. Meg hogy sok teher van a vállamon, és igy szeretnék menekülni. ami igaz, de én nem szoktam menekülni a problémáim elöl. :)
amúgy 15/L.
rossz lehet ezt érezni, h nem vagy otthon sehol! :(
Nekem az otthonm az ahol a családom! :)
Én testet öltött angyal vagyok. :)
21/L
Nem tudom mennyire igaz amit leírtak de, nekem tetszett. Volt benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!