Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ez az érzés? Haza akarok...

Mi ez az érzés? Haza akarok menni . ..

Figyelt kérdés

Már évek óta gyötör ezaz érzés... Most felerősődött bennem újra. Bárhova megyek, sehol se jó.

Haza akarok menni. Hajt ez a tudat, de nem tudom merre induljak...

Én hiszem azt,hogy egy bolygóról jöttem, és oda vágyom vissza.

Veled volt már hasonló?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT! NEM VAGYOK KÍVÁNCSI AZOKRA, AKIK NEM HISZNEK AZ EZOTERIKÁBAN. MIVEL AZT HISZEM, HOGY EGY BOLYGÓRÓL JÖTTEM, "HÜLYE VAGYOK". SZERINTEM AZ A HÜLYE, AKI CSAK SZÓRAKOZÁSBÓL, CUKKOLÁSBÓL, VAGY UNALOMÜZÉSBŐL ÍR. :)

2010. júl. 21. 21:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Müller Péter is leír magárol egy jelenetet:"Nekem ott van a hazám, fent!"

Szóval gyerekek, ez igaz lehet!

2010. júl. 22. 23:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én csillagember,lélekváltók,és bölcs lélek vagyok.

De leginkább a csillagember jellemző rám.

Sokszor érzem én is amit a kérdező..:( És az benne a fura, hogy ezt éreztem már 13 vagy talán még kisebb korom óta:S:/

Fura ez. Én is néha várom,hogy valaki jöjjön értem és vigyen haza.-mert nem igazán érzem, hogy ez itt az otthonom lenne:S

2010. júl. 22. 23:47
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem lehet, hogy az életed más területén kéne rendezned a dolgokat. Mert vagy elfogadod azt h itt laksz vagy örök életedben sóvárogni fogsz. Sztem inkább az előző. Talán jól jönne neked egy pszichológus aki megpróbálná rendezni benned a dolgokat. Rád férne egy alapos NAGYTAKARÍTÁS.

és ebből az ezoterikus dolgokból nem szokott jó kisülni higgy nekem

2010. júl. 24. 23:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem - mondhatni - tökéletes az életem. Persze vannak kisebb-nagyobb problémáim de nem eget rengetőek. Mégsem érzem magam itthon. Sokat utaztam/utazok megfordultam már "pár" országban de mégis ez az érzésem van. Haza akarok menni!
2010. júl. 25. 12:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

23.40-Ezt ÉREZNI kell!És ezt most komolyan írom.

Ha nem tudod milyen érzés, mondhatsz bármit, de nem hiszem, hogy ezen pszichológus tudna segíteni :)

2010. júl. 25. 15:46
 16/23 anonim válasza:

Én már gyerekkoromban éreztem azt, hogy a lelkem máshonnan jött, és nem tudtam vele mit kezdeni. Majd idővel emlékek kezdtek feltörni bennem, amiket nem is éltem át (legalábbis ebben az életben). Alapjában véve nem hiszek a reinkarnációban, már előző életemben sem hittem benne:). De mégis tudom, hogy máshonnan jöttem, hiszen emlékeim vannak róla. Más világokról, átjárókról, hajókról, egy háborúról. Személyekről, akiknek nem látom az arcát, de annak idelyén szerettem őket. Az a durva az egészben, hogy hiányoznak is, tudom, hogy szoros kötelék fűzött össze velük. Nem néztem sok sci-fit, amikor az emlékek feltörtek bennem! Még kisgyerek voltam, aki kisautókkal volt elfoglalva és nem ezzel! Mára viszont már összeállt bennem egy kép, ami azt sugallja, hogy én

nekem nem a Föld az otthonom! Sokszor félek is, hogy itt kell maradnom, az emberek között, akiknek a többsége nem lát tovább az orra hegyénél, vagy még addig se! De ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy beteszek valami andalító zenét és megiszok egy jó pohár bort. Az mindig megnyugtat, és közben visszaemlékszem arra, hogy milyen jó volt régen, de mindig jön egy új és hogy nem véletlenül vagyok ezen a tönkretett ékszeren, amit úgy hívunk, hogy Föld:)

2011. jan. 2. 15:00
 17/23 anonim válasza:

Nekem csak akor jön ki ez amikor nagyon sírok.

"Haza akarok menni!Haza akarok menni!Haza akarok menni!Haza akarok menni!"

Ezt mondogatom, magam sem tudom miért. Sokszor eszembe jut hogy talán rossz helyre születtem. Nem betervezett baba voltam, de a szüleim nagyon örültek nekem, mivel sokáig szerettek volna gyereket és amikor már rég feladták, jöttem. Úgy érzem valamit elrontottak ott fent... Talán rossz helyre küldtek. Nagyon jó családom van, szeretnek, se anyagi se másmilyen problémánk nincs, de olyan mintha ez nem az otthonom lenne. VAN otthonom. Csak azt nem tudom hogy hol. Nem volt ám ez mindig így. Kicsi kormiban még volt hova mennem. Aztán meghalt.

15/L

2012. ápr. 30. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
nekem matek órán van ilyen érzésem...
2012. máj. 10. 08:44
 19/23 anonim válasza:
Engem is gyötör ilyen érzés. Egy leszakadt én rész egy trauma után, most próbálom integrálni egy terápián. Leszakadás jöhet létre ha valaki meghal, ha valakit nagyon megvernek, ha valakit igazságtalanság ér...stb... nem feltétlenül jön ki azonnal... én sokat küzdöttem ezzel, sőt még most is. Gyökértelenség érzése. Ami elsősorban a Földhöz kötöttséget jelenti. Mi mind "angyalok, csillagemberek, meg fény lények stb" vagyunk, de dolgunk van itt.A lélek szempontjából ez csak egy nyaralás amit mi döntünk el hogy töltünk. Én lépésről lépésre igyekszem be építeni az életembe hogy napról napra megéljem a dolgokat, ami néha nagyon nehéz. Akármiért is vagyok is itt, de itt vagyok.És akár haza akarok menni akár nem, itt vagyok, mert itt kell lennem. Ha azt hiszem hogy "tévedtek" oda fent akkor lebecsülöm őket, szóval hinnem kell hogy van itt dolgom.
2012. jún. 12. 10:31
 20/23 Gruity Krisztián válasza:
0%
you motherfucker wut is this shit you dumb?
2013. okt. 9. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!